Nejste přihlášen/a.
Napište taky věk. U těch starších kategoriií je třeba zlepšit kondici jater a ledvin úpravou životosprávy. Obecně vynechat alkohol, ubrat cukru, průmyslově vyráběných potravin, soli, těžkých jídel, uzenin...Více pít a více spát. Pak by stačil oční krém Cien Q10 z LIDLu. Případně trošku velmi lehce světlejšího Dermacolu.
Hezký den, s kruhy pod očima mám své zkušenosti, mám je celý život. Od mládí jsem je zakrývala krémem, když pak přišly na trh různé přípravky s kofeinem, všelijaká séra a pod., vyzkoušela jsem kde co a po zjištění, že se situace nezměnila, přestala jsem vyhazovat peníze a opět jsem skončila u korektoru za cca 50,-Kč, který mi vydrží rok, pak zakoupím nový.![]()
Prostě se to jmenuje korektor, ptáte se mne, jakou kupuji značku nebo se ptáte, co je to korektor? Značku beru náhodně, tam co mají rtěnky, laky na nehty, make-upy a ostatní líčidla. Vypadá jako rtěnka, ale má tělovou béžovou barvu a je krycí. Snad jsem vám odpověděla. Źádné sérum mi nikdy nepomohlo, od mládí používám korektor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.