Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kruhy pod očima (Sérum vs. krém)

Od: lenka2308 odpovědí: 7 změna:
Přeji všem krásné ráno, mám kruhy pod očima a ráda bych si na ně koupila nějaký produkt. Jak jsem se divala jsou ruzne krémy, séra.. nevím co je lepší a jaké to má výhody/nevýhody.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Napište taky věk. U těch starších kategoriií je třeba zlepšit kondici jater a ledvin úpravou životosprávy. Obecně vynechat alkohol, ubrat cukru, průmyslově vyráběných potravin, soli, těžkých jídel, uzenin...Více pít a více spát. Pak by stačil oční krém Cien Q10 z LIDLu. Případně trošku velmi lehce světlejšího Dermacolu.

Liško, mluvíte mi přímo z duše, je to přesně tak *palec2*

liska5
27.11.20 12:49

Wampe*placni*

hodnocení

2x

Hezký den, s kruhy pod očima mám své zkušenosti, mám je celý život. Od mládí jsem je zakrývala krémem, když pak přišly na trh různé přípravky s kofeinem, všelijaká séra a pod., vyzkoušela jsem kde co a po zjištění, že se situace nezměnila, přestala jsem vyhazovat peníze a opět jsem skončila u korektoru za cca 50,-Kč, který mi vydrží rok, pak zakoupím nový.:)

sarkaa
Mohu se zeptat jaký korektor? Poslední měsíc mam kruhy pod očima. Nepiji nekouřím.

Prostě se to jmenuje korektor, ptáte se mne, jakou kupuji značku nebo se ptáte, co je to korektor? Značku beru náhodně, tam co mají rtěnky, laky na nehty, make-upy a ostatní líčidla. Vypadá jako rtěnka, ale má tělovou béžovou barvu a je krycí. Snad jsem vám odpověděla. Źádné sérum mi nikdy nepomohlo, od mládí používám korektor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]