Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnědý výtok

Od: rosie09 odpovědí: 9 změna:
Ahoj, je mi 15 a menstruaci mám už asi 4. rokem.. Je to už pár měsíců co mám přítele, sice spolu nespíme, ale navzájem se uspokojujeme. Mám zpoždění menstruace už týden, dnes jsem měla slabý hnědý výtok.. už delší dobu mě celkem bolí prsa, ale jsem teď na tom celkem psychicky špatně. Je možné, že bych byla těhotná? Díky za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Těhotenství je možné pouze v případě normálního sexuálního styku (penis vevnitř ženy).

Můžeš si zajiít do lékarny (anebo přítel) a koupit domácí těhotenský test. V současnosti jsou docela přesné.

pet*
hodnocení

2x

Po hnědém výtoku často přijde i menstruace. Už ten hnědý výtok bývá začátek menstruace.A bolest prsou k tomu patří. Špatná psychika může mít vliv na pravidelnost menstruace.

hodnocení

0x

Jestli jsi těhotná se ptáš na internetu? Zajímavý postup.

Kdyby ses zeptala přítele, tak ten by mohl vědět, co jste spolu prováděli a jaká je možnost těhotenství.

Také maminka by mohla poradit lépe, než my.

A nejjistější bude návštěva na gynekologii. Pouze lékař a důkladné vyšetření dokáže těhotenství potvrdit nebo vyvrátit.

rosie09

prosím? :D já nejsem blbá nevím co si zač, kolik ti je... Ale když hned takhle útočíš odhaduji že jsi kluk, tak možná tyhle problémy neznáš myslíš si, že je tohle opravu jediné co jsem udělala? s přítelem teď si na to dáváme fakt pozor, a ted neresime skoro nic jineho. Samozřejmě že oba víme, jake jsou možnosti otehotnění. na gynekologii teď opravdu nemám žádnou možnost se dostat, ještě k tomu s problémem "teprv" týden zpožděná menstruace. maminka mi v září umřela. I kdyby ne, jestli jsi měl/a v mém věku se svými rodiči takový vztah, že by jsi mohl/a přijít s tímhle, závidím. :)Sem jsem napsala ze zajímavosti (jako dalších tisíce lidí), jestli s tím má třeba někdo také zkušenost, jakou... Od tohodle tahle stránka snad je, ne?:) To by jsi mohl/a vědět, s tvými 2440 odpověďmi na otázky ostatních. Dokonce je tady i samotná kategorie "těhotenství", jestli sis nevšiml/a. Normálně jsem se zeptala, tak nemusíš hned být utočný/á. Chtěla bych vidět, co by jsi dělal/a v mojí situaci ty... a jestli mi vyčítáš, že vůbec něco takového děláme... radši se nevyjadřuji. Přeji ti hezký zbytek večera ;)

bhfxy
hodnocení

0x
Ahoj, jsi už dost stará na to, abys nastudovala, jak funguje ženské tělo, jak přesně dochází k otěhotnění atd. A zejména, když ses už rozhodla sexuálně žít!
K otěhotnění dochází, když spermie oplodní tvoje vajíčko!
rosie09

A já řekla, že tohle nevím? :D

hodnocení

0x
To že spolu nespíte,ještě neznamená, že nemůžeš být těhotná. Sperma se dá dostat do pochvy přece i jinak. Takže ano, těhotná být můžeš, ale úplně stejně tak být nemusíš. Ženské tělo reaguje na mnoho podnětů různým způsobem a psychické problémy jsou jedním z nich.Zbytečně se neplaš a zajdi si na gynekologii, budeš mít jistotu. Nikdo jiný ti to neřekne lépe;)
rosie09

ahoj, díky. jasně, to vím... jen mě zajímalo, jestli vytok hned neznamena, ze jsem tehotna... konečně někdo normální! :)

Ne ne, výtok hned neznamená těhotenství;) Je součástí života každé ženy, liší se ale barva, řidkost- hustota, množství, zápach...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]