Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slané a sladké palačinky - OLEJ ano/ne

Od: cestmira odpovědí: 10 změna:
Když dělám palačinky (sladké i slané) mám pod ně dávat olej? Jak to děláte vy? Díky za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

oldo
hodnocení

5x

Ja potiram panev poroutkou,lepsi silikonovym stetcem,olejem pred nalitim testa,jen lehce.Dobrou chut.

hodnocení

2x

Dávám oleje jen trošku a rozetřu mašlovačkou po pánvi, smažím na letité litinové pánvi, jsou super.

hodnocení

2x

Potírám lehounce silikonovým štětcem.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Trochu oleje to chce. Dnes se prodává olej ve spreji, tak si nastříkáte dno pánvičky, a jde to jedna radost. Ida

hodnocení

0x
Mám litinovou pánev. Před každou palačinkou cáknu na pánev naběračkou trochu oleje a to hned zas vyleju vedle do talíře. Pánev že je litinová se tím ani neochladí a palačinka se rozlije po mastné pánvi krásně na tenko. Palačinky úplně na sucho mi nechutnají.

hodnocení

0x

Olej do palačinek je čistě na vás. Jde dát olej na pánev nebo olej do těsta, ale jde to i zcela vynechat. V rámci diet určitě vynechat, v rámci chuti můžete dát do těsta. V rámci špatné pánve nebo pánve bez teflonu stačí potřít mastným ubrouskem před každou další palačinkou.

My děláme bez oleje.

asd1
hodnocení

0x

Záleží na pánvi jak připaluje a jak s ní umíš.. Nepřilnavou stačí napustit horkým olejem a pak už přidávat nemusíš..

Obvykle kapu pár kapek slunečnicovýho z mašlovačky a neroztírám, odlepuju drknutím do rukojeti a házim...

hodnocení

0x

Palačinky dělám na sádle, potom pěkně voní. Bez omastku se mi zdá, že to není ono; ovšem moc mastné také nejsou ani dobré, ani zdravé.

idonana
hodnocení

0x

ja dávám před každým smažením palačinky malý oříšek másla, s olejem nám to nechutná. Nic se nepřipaluje, voní to, vyzkoušejte a nebudete chtít jinak.

hodnocení

0x

Je to otázka kvalitní pánve. Já mám hodně dobrou pánev a není potřeba ničím mazat. Jen pro chuť a vůni dávám maličký kousíček, jako hrách, máslo. Na té pánvi nedělám nic jiného, šetřím ji na palačinky. Na smažení mám obyč pánev.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]