Mám litinovou pánev. Před každou palačinkou cáknu na pánev naběračkou trochu oleje a to hned zas vyleju vedle do talíře. Pánev že je litinová se tím ani neochladí a palačinka se rozlije po mastné pánvi krásně na tenko. Palačinky úplně na sucho mi nechutnají.
Olej do palačinek je čistě na vás. Jde dát olej na pánev nebo olej do těsta, ale jde to i zcela vynechat. V rámci diet určitě vynechat, v rámci chuti můžete dát do těsta. V rámci špatné pánve nebo pánve bez teflonu stačí potřít mastným ubrouskem před každou další palačinkou.
Je to otázka kvalitní pánve. Já mám hodně dobrou pánev a není potřeba ničím mazat. Jen pro chuť a vůni dávám maličký kousíček, jako hrách, máslo. Na té pánvi nedělám nic jiného, šetřím ji na palačinky. Na smažení mám obyč pánev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.