Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na toho kluka říkáte?

Od: alin odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, mám ani ne 2 měsíce nového kluka. Pořád se chce u mých rodičů představovat i mě chce představovat u svých. Mým rodičům se to ale nelíbí, jelikož se vlastně ani neznáme. Často na mě tlačí, hodně mi o tom mluví, nebo mi i píše zprávu, že by moji rodinu rád poznal.
Bavili jsme se o bydlení. Říkala jsem mu, že mi rodiče dají jedno patro našeho domu a že tady budu moct bydlet s klukem. Odpověděl mi, že by mu nevadilo s námi bydlet. Mně by to také nevadilo, řekla jsem mu, že bych byla i ráda.
Pak na tohle téma ale začal vést docela zajímavé řeči. Např. mi řekl, že by byla sranda, kdyby se u mých rodičů představil a řekl by jim, že se jde podívat na patro kde se mnou jednou bude bydlet. Nebo mi řekl, že si u nás sedne na gauč. Tohle už se mě trochu dotklo a řekla jsem mu, že by to moc slušné nebylo. Na to mi řekl:,, To jsou rodiče tak citliví jo?"
Pak nám jednoho dne nešel na domě zvonek a on mi napsal do zprávy:,, Tak to nevím, jestli ten váš dům budu chtít.,, (a přidal vychechtane smajlíky)
Co na toho kluka říkáte?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Již jste zde psala pod různými nicky několikrát a neustále řešíte, jestli bude agresivní, jestli má dvě tváře, že se rád předvádí, že nechápete jeho vtipy. a hledáte seznámení s hodným klukem. Z toho mi vychází, že byste raději měla řešit sama sebe a ne jeho. Nemyslím to ve zlém. On je prostě svůj a Vy ho nezměníte. Vám prostě na něm neustále něco vadí, tak si najděte jiného a neřešte pořád dokola co na to říkají jiní. Sama musíte vědět co k němu cítíte a co na něho říkáte především Vy sama!

hodnocení

3x

Na kluka neříkám nic, ale Vy byste měla s vážnou známostí ještě nějaký čas počkat. ;)

hodnocení

3x

Chybí docela zásadní informace... jestli je Ti patnáct, nebo pětadvacet.

V každém případě chlapec dost tlačí na pilu. Sotva ví, jak se jmenuješ a už by u Tebe bydlel. Za měsíc přijde se svatbou a za tři s dítětem.

alin
hodnocení

Je nám 25. O dětech už taky mluvil. Mám strach, aby to nebyl manipulator.

Ledacos tomu nasvědčuje. Navíc mám trošku pocit, že chlapec je značně nevyzrálý... z těch jeho řečí o gauči apod. Takhle mluví šestnáctiletý puberťák, ne pětadvacetiletý mladý muž.

liska5

Na druhé straně, my jsme v tomhle věku už měli děcko a mnohde už čekali druhé.

Třeba se chlapec snaží zahnízdit, že to má tak v sobě nastavené. Má pocit, že už tu pravou našel a předpokládá totéž z její strany.

Jsou lidé různí. Dívka to vidí kolem sebe, že většina chlapů do chomoutu jen tak nevleze..

A tenhle ji zaskočil, že se vymyká

hodnocení

2x

Milá slečno,

jako děda řeknu jen tolik: i když od období namlouvání uběhlo cca 50 let, nikdy jsem tehdy neměl žádnou tendenci své známosti jakkoli představovat rodičům nebo dalším příbuzným. A že nějaké byly... Proč: inu proto, že v případu nezdaru vztahu by to byla ostuda, nepříjemné vysvětlování proč a jak a kdy ... Jedinou vyjímku jsem učinil jednou v neděli, kdy jsem svou milou, i když naše známost trvala jen 2 měsíce, bez váhání a rozpaků a jakékoli předchozí přípravy uvedl k mým rodičům. Byla to smrt, která nás rozdělila krátce před 47 výročím svatby, už jsou to dva roky. Za dobu manželství jsme prožili i různé strázně, počínaje bytovou situací, nedostatkem finančních prostředků atd atd. Nikdy však nepřišly na přetřes řeči o nevěře nebo rozvodu, i když někdy to také zlehka zabouřilo. 3 děti, 5 vnuků.

Bez dalšího komentáře: stačí to?

Mějte se hezky, ve Vámi popsané situaci není do ničeho spěchat.

liska5
hodnocení

1x

Takhle se moje dcera rozešla se svou velkou láskou. On už měl za sebou maturitu, začal studovat VŠ stavební a začal projektovat dům, ve kterém spolu budou bydlet. Přijel za mou 17letou dcerou a ptal se jí, na kterou stranu chce mít okna kuchyně, jaké střešní okno a pod. Vybral pozemek u nich v obci vedle svých rodičů...A ona začala couvat. Tuto totální jistotu v tomto věku nechtěla. Chtěla s ním jezdit na kole, které je spojovalo a chodit na kulturu. Jeho si zatím doma dobírali, že si neumí udržet holku. A tak se jí přehnaně dvořil. Zůstával u nás sedět, ale nikdo neměl čas se mu věnovat a ona z jeho společnosti začala utíkat. Skončilo to. Oba to obrečeli, ale nešlo to jinak. Kdyby netlačil a nevnucoval jí společnou nalinkovanou budoucnost, nevycouvala by.

Holt ještě dítě v 17ti

hodnocení

0x
Co bys chtěla slyšet?
Mě osobně by se třeba nelíbylo aby se mi muj partner kterýho sotva znám furt vnucoval k mím rodičúm nebo ke mě domu
Navíc mi nepřipadá zrovna jako dobrý nápad si k sobě domú tahat kluka kterýho sotva znám a jehož chování se mi už ted zrovna dvakrát nelíbí

alin
hodnocení

Já jsem ho k nám domů nebrala, jen stál před našim domem autem, protože se teď v Covid bojím jezdit metrem.

hodnocení

0x

Klučina je sociálně slabí? Nebo proč se chce pořád stěhovat a vnucuje se?

Spíš hledá vzrušení, změnu prostředí. Asi to nevypadá, že by to myslel vážně. Na mě to působí, že je idiot.

Pokud je Vám 25 neznamená, že se nechováte oba na 15 :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]