Dobrý den, píšu si s jedním klukem, kterého znám ze základní školy. Píše mi např. že jsem pěkná holka a že se ani nepotřebuju zkrášlovat. Pak jsem mu napsala, že potřebuji složit zkoušku. Na to mi odepsal, že jsem šikovná a že to pro mě jistě nebude problém.
Zdravím. My si můžeme myslet co chceme. Zda má zájem by Vám mohl říci jen on sám. Zeptejte se ho! Jistý zájem o Vás projevuje, když si s Vámi dopisuje.
Napiš mu, jestli s tebou nechce na procházku spojenou např. s nákupem potravin nebo něčeho v drogerii (dárky na Vánoce nebo "klasiku" Jar na nádobí, šampon..). Pokud půjde, je velká naděje na začátek přátelství nebo vztahu-zeptat se na zájem o vztah mezi vámi dvěma se musíš sama..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.