Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte, že má o mě zájem?

Od: viki* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, píšu si s jedním klukem, kterého znám ze základní školy. Píše mi např. že jsem pěkná holka a že se ani nepotřebuju zkrášlovat. Pak jsem mu napsala, že potřebuji složit zkoušku. Na to mi odepsal, že jsem šikovná a že to pro mě jistě nebude problém.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. My si můžeme myslet co chceme. Zda má zájem by Vám mohl říci jen on sám. Zeptejte se ho! Jistý zájem o Vás projevuje, když si s Vámi dopisuje.

hodnocení

0x
Ma o tebe zájem akorat nevý jak to přímo říct tak na to de oklikou
synerb
21.11.20 17:17
Prosím?

olinl
hodnocení

0x

Napiš mu, jestli s tebou nechce na procházku spojenou např. s nákupem potravin nebo něčeho v drogerii (dárky na Vánoce nebo "klasiku" Jar na nádobí, šampon..). Pokud půjde, je velká naděje na začátek přátelství nebo vztahu-zeptat se na zájem o vztah mezi vámi dvěma se musíš sama..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]