Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám už cca čtvrdý den potíže. Myslím, že jsem se nachladla, ale co mi přijde divné je, že mám na levé straně krku zvětšené uzliny a mám po celé délce krku pod sebou takové tvrdé kuličky, jsou tak 3.. na pravé straně mam jednu větší, ale není tak tvrdá a nebolí mě tahle strana vůbec. Po celou dobu mě bolí celé tělo a občas i hlava. Zrovna dnes ráno cca kolem 5:15 jsem se vzbudila, když máma šla do práce a chtěla jsem se jen jít napít, ale jak jsem vstala, nastala okamžitá, extrémně vystřelující bolest do levé strany krku a udělalo se mi nevolno, každopádně to do chvilky přešlo. Když mě máma uviděla a zeptala se proč jsem vzbuzená, nebyla jsem ji schopna přes tu bolest pořádně odpovědět. Jediné, co beru, jsou vitamíny C,B+,zinek a magnesium (každodenně), jinak 1x-2x denně brufen (podle pocitu bolesti) a taťka mi dnes koupil pastilky neo-angin, dvě jsem už pocucala. Mám v plánu jít k lékaři, ale i tak mě dost zajímá, co by to mohlo být.. Nevíte někdo?
Předem děkuji za odpovědi
Dobrý den. Zavolejte své lékařce a zdravotní potíže popište jí. My můžeme jen hádat, nejsme lékaři. Nepodceňujte to, zdraví máte jen jedno. Může jít o angínu, zduření uzlin atd. Přesně Vám to řekne právě jen ten lékař.
Ano, samozřejmě ji zavolám. Jen jsem moc zvědavá mladá holka, co by chtěla hned všechno vědět :D ale máte pravdu.. Každopádně děkuji za odpověď.
Také to vidím na hnisavou angínu, kde opravdu pomůže jedině ATB a pořádně vyležet.
Nepodceňovat, nepřecházet, protože angíny zanechávají následky na srdci.
Jinak je běžné, že obraz pacienta ráno nevykazuje symptomy, co jsou večer. Stav se horší, sama to i píšete. Jestliže ráno to lékař na antibiotika nevidí, tak večer je nasadí.
Tohle je velmi časté u dětí.
Ráno nachlazení a v noci už pohotovost. Tak jsme to měli hodněkrát s vnukem.
Chci ještě dodat, že nemám teplotu. Měřím si ji každý den 2x a pokaždé mam minimálně 36.6 a maximálně 36.9
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.