Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím, co mi je

Od: ajjipasjasdjasd odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

mám už cca čtvrdý den potíže. Myslím, že jsem se nachladla, ale co mi přijde divné je, že mám na levé straně krku zvětšené uzliny a mám po celé délce krku pod sebou takové tvrdé kuličky, jsou tak 3.. na pravé straně mam jednu větší, ale není tak tvrdá a nebolí mě tahle strana vůbec. Po celou dobu mě bolí celé tělo a občas i hlava. Zrovna dnes ráno cca kolem 5:15 jsem se vzbudila, když máma šla do práce a chtěla jsem se jen jít napít, ale jak jsem vstala, nastala okamžitá, extrémně vystřelující bolest do levé strany krku a udělalo se mi nevolno, každopádně to do chvilky přešlo. Když mě máma uviděla a zeptala se proč jsem vzbuzená, nebyla jsem ji schopna přes tu bolest pořádně odpovědět. Jediné, co beru, jsou vitamíny C,B+,zinek a magnesium (každodenně), jinak 1x-2x denně brufen (podle pocitu bolesti) a taťka mi dnes koupil pastilky neo-angin, dvě jsem už pocucala. Mám v plánu jít k lékaři, ale i tak mě dost zajímá, co by to mohlo být.. Nevíte někdo?

Předem děkuji za odpovědi :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Zavolejte své lékařce a zdravotní potíže popište jí. My můžeme jen hádat, nejsme lékaři. Nepodceňujte to, zdraví máte jen jedno. Může jít o angínu, zduření uzlin atd. Přesně Vám to řekne právě jen ten lékař.

ajjipasjasdjasd
hodnocení

Ano, samozřejmě ji zavolám. Jen jsem moc zvědavá mladá holka, co by chtěla hned všechno vědět :D ale máte pravdu.. Každopádně děkuji za odpověď. :)

natka12let
Dobrý večer,
byla jsem u ní den po tom, co jsem zde přidala tento příspěvek (čtvrtek), ale nic mi na můj problém nedala, jelikož mi nemohla odebrat krev (došly ampulky, což mi přišlo dost divne). Tak čekám do pondělka no.. ale stav, který se ve čtvrtek a pátek zlepšoval, se pak značně zhořsil... za čtvrtek a pátek jsem měla pouze jednu horečku a zimnici, oba dva problémy byly poprvé a naposledy za tuto nemoc.. cely pátek mi bylo jakžtakž dobře až na večer, kdy se mi chtělo zvracet, ale zaspala jsem to.
Dneska mi bylo už dobře, ale večer to bylo teď ještě horší.. měla jsem něco mezi průjmem a normální stolici, po sprše se mi zamotala tak moc hlava, že jsem myslela, že omdlím a chtělo se mi zvracet.. opět. Jinak za včerejší noc mi totalne napuchly mandle a mám na nich bílé čepy, takže by fakt mohlo jít o anginu.. ale také se bojím, že by to mohlo být něco horšího, když se přidalo tohle..
Takže už fakt nevim, co mám delat..
Jsem z toho smutná
cxkk

Musíte znovu k doktorce, bez antibiotik to nevyléčíte. Hned v pondělí vyražte.

red
hodnocení

3x

Já bych to viděl na covid...

hodnocení

2x

Mononukleoza?

ajjipasjasdjasd
hodnocení

Tyjo, to je taky jedna z možností.. ale je jich mnoho, takže nejlepší je zajít k lékaři. Děkuji

hodnocení

2x

Musíte v pondělí opět k lékaři, ty bílé čepy na mandlích- to vypadá na angínu.

Zatím si můžete kloktat vodou se solí, lžičku soli do sklenice vody a několikrát denně vykloktat.

I obklad-Priessnitz- na krk, namočte nějaký šátek, nebo velký kapesník, přes to mikroténový sáček a zavažte.

senior
hodnocení

2x

Také to vidím na hnisavou angínu, kde opravdu pomůže jedině ATB a pořádně vyležet.

Nepodceňovat, nepřecházet, protože angíny zanechávají následky na srdci.

Jinak je běžné, že obraz pacienta ráno nevykazuje symptomy, co jsou večer. Stav se horší, sama to i píšete. Jestliže ráno to lékař na antibiotika nevidí, tak večer je nasadí.

Tohle je velmi časté u dětí.

Ráno nachlazení a v noci už pohotovost. Tak jsme to měli hodněkrát s vnukem.

ajjipasjasdjasd
hodnocení

Chci ještě dodat, že nemám teplotu. Měřím si ji každý den 2x a pokaždé mam minimálně 36.6 a maximálně 36.9

hanaka

Nevím, jakou máte svou stálou tělesnou teplotu, když jste naprosto zdravá. Ale například já když si naměřím 36,9, tak vím, že tak na 98% se se mnou už něco děje, začíná nějaká nemoc...třeba nic vážného, ale něco prostě není ok.

natka12let
hodnocení

0x
Dobrý večer,
to jsem já, ta samá osoba, akorát pod jiným jménem.
Má normální tělesná teplota je 36,6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]