Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , urodilo se nám hodně jablek a proto se chci zeptat , jak jablka nasušit . Po snědení 30 štrůdlů , v průběhu tří měsíců , se na to nemůžeme už ani podívat :D . Sušičku pořizovat zatím nebudu , zatím tedy použiju troubu . Zajímá mě , na jak tenké plátky mám jablka krájet , na jakou teplotu to v horkovzdušné pootevřené troubě sušit a popřípadě jakou dobu?
Vím , že se to dá najít na internetu , ale mě zajímají vaše osobní ověřené metody . Děkuji a přeji krásný den
Taky jsem párkrát sušila křížaly v troubě. Musí být ale pootevřená, strčte tam nějaký předmět. A hlídejte teplotu, určitě velmi nízkou. Neměly by se péct, ale sušit. Tak jsem občas vypínala a zapínala a troubu otvírala, aby pára vyšla a nebyl tam hic. Měla jsem je nakrájené na dílky, jako pomerančové, většinou 6 ks z jednoho jablka, to proto, aby stály na slupce a nepřilepily se na plech. Většiniu vykrojený jadřinec. Dosoušela jsem na radiátorech. Měli jsme lavicové kryté mramorem, tak držely teplo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.