Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám to brát jako varovný signál?

Od: jil odpovědí: 4 změna:
Ahoj, projevil o mě spolužák. Jedna naše společná kamarádka ze třídy řekla, že když ho poprvé viděla, tak si prý řekla, co je to za mentála. Když o přestávce odešel ze třídy, tak si ho hned spolužáci dobírali, např.ze má divný účes... (Mám proto opravdu strach, aby nebyl něčím zvláštní, když o něm takto ostatní mluví a nevím, jestli si mám s ním něco začínat...?)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud se na toto musíte ptát druhých, pak si s ním nezačínejte nic! Řiďte se svými city a pocity..

hodnocení

0x

A co když je "zvláštní" tím, že místo hledění na youtubery si raději přečte knížku, místo chillování u bedny se raději projde lesem, atd.?

odyse
hodnocení

0x

A ti. co si ho dobírali, ti nepřijdou divní? Projevil o tebe zájem, každopádně jestli se tobě líbí, tak ho zkus blíže poznat. Možná budeš nakonec ráda, že jsi do toho šla.

jil
hodnocení

On se často předvádí nebo šaškuje, jednou mi i skákal do řeči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]