Dobrý den, píšu si se spolužákem zprávy na messengeru a ráda bych se s ním viděla. Už jsem mu to i napsala, ale píše o něčem jiném. Napsala jsem minule jen jednu větu a hned mi odepsal a psal dále, psal mi i otázky. Nevím, jestli se teď bojí chodit ven kvůli korona...Bydlíme od sebe asi 15 minut, tak netuším. Vím určitě, že nikoho nemá. Kdyby neměl zájem, proč mi tedy píše...
Buďto se nudí, nebo se stydí. Kluci bývají daleko stydlivejsi než holky. Navrhni mu třeba procházku. A urči přímo den, čas i místo. Aby se nemohl vykrucovat, potom poznáš oč mu vlastně jde
Dobrý den, také nevím, co si o tom myslet. Jste spolužáci a bydlíte od sebe 15 minut. Až půjdete na nákup potravin (to můžete), tak se u spolužáka zastavte a uvidíte ho (možná si i chvilku popovídáte). Zdravím!
"...píšu si se spolužákem zprávy na messengeru a ráda bych se s ním viděla".
Co je to za spolužáka, kterého jste nikdy neviděla? On zřejmě o setkání s Vámi moc nestojí. To může mít různé důvody, třeba ten, že je ten "spolužák" o 30 let starší než vy, nebo je to spolužačka z vedlejší třídy .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.