Ahoj, poznala jsem kluka, v soukromí se chová sympaticky a mile, ale ve společnosti se rád předvádí. Třeba se nestydí používat sprosté vtípky, mluví se mnou sebejistě, až si mě ve srandě dobírá. Nevadí mu třeba přede mnou a mou kamarádkou mluvit o sexuálním vtipu a použije klidně hanlivý výraz pro mužské přirození. Nevím, jestli by člověk byl šťastný kdyby s takovým klukem chodil? A zdá se mi to, nebo má ten kluk 2 tváře?
Zdravím. Již jste zde tento problém řešila. Vadilo Vám to na něm tenkrát, vadí Vám to stále a bude Vám to vadit čím dál víc. Takže zůstaňte jen kamarádi. Na vztah si najděte někoho jiného.
Jak se mohou dát oba labilní lidé dohromady? Napadají mě jen páry na drogách (pokud jsou opravdu labilní). Tím nechci říct, že labilní jedinec = drogově závislý.
Labilní jedinec potřebuje k sobě vůdčí tolerantní typ. Jak by to jinak fungovalo mě nenapadá.
Ten člověk není upřímný. Tím, že si vás dobírá ve společnosti svědčí, že je slaboduchý.a vlastně zbabělý i když se snaží vystupovat sebejistě. Neměla by jste v něm oporu.
Asi jsi ještě hodně mladá na to, aby ses v tomhle vyznala. Ovšem podle popisu jeho chování bych na tvém místě hodně brzdil a nic moc si s ním nezačínal. Jeho povaha je patrně přinejmenším hodně nevyrovnaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.