Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poznala jsem kluka, v soukromí se chová sympaticky a mile, ale ve společnosti se rád předvádí. Třeba se nestydí používat sprosté vtípky, mluví se mnou sebejistě, až si mě ve srandě dobírá. Nevadí mu třeba přede mnou a mou kamarádkou mluvit o sexuálním vtipu a použije klidně hanlivý výraz pro mužské přirození.
Nevím, jestli by člověk byl šťastný kdyby s takovým klukem chodil? A zdá se mi to, nebo má ten kluk 2 tváře?
Nevím, jestli by člověk byl šťastný kdyby s takovým klukem chodil? A zdá se mi to, nebo má ten kluk 2 tváře?
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
nikc®
Asi ne, ale co když jsou oba labilní? Mně by to jeho chování taky vadilo. Tohle dělají i ženy, např. kolegyně.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]