Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má 2 tváře?

Od: ariany odpovědí: 10 změna:
Ahoj, poznala jsem kluka, v soukromí se chová sympaticky a mile, ale ve společnosti se rád předvádí. Třeba se nestydí používat sprosté vtípky, mluví se mnou sebejistě, až si mě ve srandě dobírá. Nevadí mu třeba přede mnou a mou kamarádkou mluvit o sexuálním vtipu a použije klidně hanlivý výraz pro mužské přirození.
Nevím, jestli by člověk byl šťastný kdyby s takovým klukem chodil? A zdá se mi to, nebo má ten kluk 2 tváře?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Zdravím. Již jste zde tento problém řešila. Vadilo Vám to na něm tenkrát, vadí Vám to stále a bude Vám to vadit čím dál víc. Takže zůstaňte jen kamarádi. Na vztah si najděte někoho jiného.

hodnocení

4x

Vzhledem k tomu, že sem stále píšete pod různými profily jedno a to samé, jak špatně obehranná deska, tak to s Vámi taky asi nebude žádné terno...

liska5

*palec* Pamatuji si, jak jsme se tím zabývali.

Je to marný, je to marný, je to...

hodnocení

1x

Labilní člověk není pro život (rodinu).

Asi ne, ale co když jsou oba labilní? Mně by to jeho chování taky vadilo. Tohle dělají i ženy, např. kolegyně.

Jak se mohou dát oba labilní lidé dohromady? Napadají mě jen páry na drogách (pokud jsou opravdu labilní). Tím nechci říct, že labilní jedinec = drogově závislý.

Labilní jedinec potřebuje k sobě vůdčí tolerantní typ. Jak by to jinak fungovalo mě nenapadá.

hodnocení

1x

Jsou lidi, co se musí předvádět, aby si něco dokázali a chovají se jako blbci. Radši si najdi partnera, který se bude chovat stále stejně - normálně.

lid
hodnocení

1x

Ten člověk není upřímný. Tím, že si vás dobírá ve společnosti svědčí, že je slaboduchý.a vlastně zbabělý i když se snaží vystupovat sebejistě. Neměla by jste v něm oporu.

hodnocení

0x

Asi jsi ještě hodně mladá na to, aby ses v tomhle vyznala. Ovšem podle popisu jeho chování bych na tvém místě hodně brzdil a nic moc si s ním nezačínal. Jeho povaha je patrně přinejmenším hodně nevyrovnaná.

hodnocení

0x
Vyříkejte si to s ním a když to nepomůže, pusťte ho k vodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]