Máte tipy na nějakou svěží dámskou vůni? Jsem v práci hodně v pohybu, potřebuji něco lehkého, svěžího, klidně příjemně ovocného. Hledám něco, co vydrží a bude zlehka cítit. Dříve jsem měla Light Blue nebo Limperatrice oboje od D&G. Díky moc
Escada Magnetism Escada (levnější variace -> FM 253 nebo 117E Fascination) Excla-mation Coty Manila Grace Eau Fraîche Manila Grace This is Her Zadig & Voltaire
doplněno 05.12.20 12:44:
Escada Magnetism Escada = třešňový likér s pudrovou stopou. Excla-mation Coty = pudrová nóta. Manila Grace Eau Fraîche Manila Grace = ovocný sorbet, pohár. This is Her Zadig & Voltaire = krémový tón, připomíná mi to ořechovou zmrzku.
Ty levnější bohužel moc nevydrží, vaše původní jsou z kvalitních.
Proto doporučuji:
Montale Soleil De Capri, Chanel Chance Eau Tendre nebo Eau Fraîche nebo Lanvin Eclat dArpege (jistota), některou růžovou Woman od DKNY, z těch levnějších pak třeba Naturelle od Yves Rocher.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.