Nejste přihlášen/a.
Potom mi řekl:,, Provedeme gynekologické vyšetření,, A já jsem se zeptala co?
Řekl mi, že to byl jen vtip. Pak jsem se mu řekla, že to vtip nebyl a že vím, že to myslel vážně. Na to mi řekl, tak trochu jo no.
Co si o tom myslíte? Není to uchylne?
12x
Dobrý den, úchylné to není - na doktora si hrají už malé děti. Ve Vašem případě by šlo jistě o "hru" propracovanější, resp. zřejmě končící sexem. Pokud máte k tomu výhrady či odpor, tak to nedělejte (to se týká všech sex. aktivit, které jsou Vám nepříjemné). Zdravím!
P.S. Ono není na škodu poznat tělo svého partnera / partnerky.
3x
3x
Doktor se sestřičkou takové vylomeniny nedělají, neboť na to nemají čas, ani náladu. Už vidím gynekologa, který se baví tím, že pro svou zábavu v mezičase zkoumá genitálie vlastní zdravotní sestry.
Taky by mu mohla jednu "ubalit", kdyby se jí "cpal" do rozkroku. Tak to můžete udělat stejně, když si Váš kamarád chce mermomocí hrát na gynekologa a na setřičku. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.