Nejste přihlášen/a.
Ahoj, znám spoustu lidí, kteří často mívají nechráněný styk, aniž by brali pilulky a k otěhotnění nikdy nedošlo. Používají prostě pravidlo, že ,,hasič musí hadici v čas vyndat ˇˇ... :D Já byla v ochraně vždycky až moc pečlivá, a nechtěla bych se na něco takového spoléhat, ale teď v karanténě mé vědomí zrtácelo vykřičníky, a když nám s přítelem došly kondomy, řekli jsme si, že vyjmečně si ,,dáme pozor". Všechno vypadalo v pořádku, ani plodné dny mi nevychází, přesto je ve mě skrytá obavička, díky které píšu sem.
Máte také někdo zkušenosti s tím, že to takto preferujete a nikdy jste nemuseli řešit těhotenství?
Hezký den, děkuji.
Jasny. Klidne at Te ten hasic vystrika celou boudu. Urcite te nezbouchne. To je jenom takova povera, ze se bez antikoncepce muze otehotnet. Snad nejses mala, abys takovym babskym povidackam verila.
S nechráněným stykem mám tu zkušenost, že jsme si tímto způsobem styku pořídili s manželem dvě děti a poté jsem si pořídila "tělísko".
Když jdeme s kamarády a jejich dětmi na procházku, běhá kolem nás několik takových včas vyndaných hadic.
Doma to zatím vychází. Během plodných dnů s kondomem, jinak bez. Ale nám už by případné otěhotnění nevadilo. Když se to stane, bude to radost, ale zároveň se bez caparta ještě klidně pár let obejdeme...
Hormonální antikoncepce byla dříve moc silná, bývalo mi zle. Tak jsem s tím po roce skončila a naučila jsem se podle měření teplot po dobu několika měsíců poznat plodné a neplodné dny. Po čase jsem dovedla vnímat i další signály těla. Tohle se dá kombinovat s jinými metodami. A po dětech přišlo na řadu nitroděložní tělísko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.