Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrásky a skvrny na pokožce

Od: denca* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, co všechno používáte proti vráskám a flíčkům? Pište klidně krémy i babské rady diky Deni *placni*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslím si, že proti těm stařeckým flekům nepomůže nic. Všimla jsem si těch fleků na rukou u Karla Gotta, když byl už ve vyšším věku. Měl je výrazné.

Byl to člověk, který by si mohl finančně dovolit jakkoli nákladnou léčbu. A protože měl ty fleky stále, asi opravdu na to nic nepomůže. Jinak by se toho zaručeně zbavil, protože o sebe dbal. Jaga.

denca*

Vidíte to mě nenapadlo *nevi* já mám zatím spíš trochu těch vrásek, ale stejně bych preventivně chtěla něco pro to udělat *znalost*

hodnocení

0x
Hlavně kvalitní jídlo a anticholesterolova dieta.
A zdravá životospráva.
Nekouřit, nechlastat a starat se celkově o své zdraví zevnitř...
doplněno 03.11.20 14:35: Pokud je to dědičné a máte tvorbu pigmentací v genech, nejspíš nic nepomůže.
Stařecké výrůstky a Verunky se dají pěkně odstranit na kožním.
doplněno 03.11.20 14:36: *veruky

hodnocení

0x

Tmavé -,,stařecké skvrny,,na rukou si některé ženy potírají šťávou z citrónu,nemám to vyzkoušené protože ještě skvrny nemám ale jak se říká,,na každém šprochu je pravdy trochu,,.;)

jezuraba

Tak toto vůbec nefunguje.

pb®
hodnocení

0x

Na flíčky mám ještě dost desetiltí čas, proti vráskám jsem začala asi tak v 25. Používat kvalitní krémy včetně krémů na oční okolí na dokonale vyčištěnou pleť, záměrně se neopalovat, naopak se slunci vyhýbat, když už na slunce, pak s krémem s UV filtrem. Pleť péčí netýrat, používat hlavně hydratační a zklidňující přípravky, všechna odličovadla a přípravky na čištění pleti nakonec opláchnout čistou vodou a pak nanést krém, i když se píše, že se oplachovat nemusí. Nikdy jsem nešla spát neodlíčená. Neponocovat, dobře spát, nechlastat, nekouřit, dobře jíst, pít vodu. Po 30, nejpozději před 40, je na čase začít užívat kolagen. Ten se pomalu přestává v těle tvořit. I kys. hyaluronová je výborná, takže jím oboje. Jelikož na obličeji je hodně svalů, je možné je cvičit ale i uvolňovat spasmy. I to hodně napomáhá mladšímu vzhledu, stejně jako výraz tváře. Do 30 má člověk ksicht s jakým se narodí, po 30 jaký si zaslouží. Pokud se někdo bude dlouhé roky či desetiletí tvářit jak kakabus, obličejové svaly stuhnou, kůže se nakrčí a pak tu máme ty utrápené svěšené koutky, zkrabacené čelo atd.

denca*

Ty jo diky ty to mas promakane! *palec* musim se zacit vic usmivat *smich*

hodnocení

0x

Stárnutí k životu prostě patří i s nějakými vráskami, pokud to člověk nechce hnát do extrému jako některé celebrity a vypadat po plastikách ve stáří jak kačer Donald.

Je dobré se opalovat s rozumem, vynechat solárka, být celkově v pohodě.

Snažím se dostatečně pít, umývat obličej studenou vodou, žádné zvláštní krémy nepoužívám, dříve jen občas Indulonu, teď mám tenhle levný obyčejný a v pohodě.

doplněno 03.11.20 18:18:

@mate59, jj, je bezva, teď jsou s nějakým s novým složením, musím vyzkoušet pletove-kremy.heureka.cz/...

Vrásky a skvrny na pokožce
mate59

Tak 21 jsem už dlouho neviděl,ale pamatuji,že se kdysi prodával v Tuzexu jako něco lepšího.Potěší.

hodnocení

0x

Myslím si, že to je hodně i genetická záležitost a pigment hormonální. Já jsem toho jasným důkazem. Je mi 48 a vrásky nemám vůbec, jsem v tomto po otci a jeho matce. Naopak fleků mám na obličeji snad milion. Hormonama se cpu od 14 let. V 35 letech jsem podstoupila i neúspěšnou léčbu neplodnosti a tyto hormony mě asi "dorazili" . Zkusila jsem kde co na zesvětlení a nic nezabralo. Laseru se bojím, protože kamarádku popálili tak, že má doživotně jizvy :( .

claire

Já zase naopak jenom vrásky *smich* prijde mi, ze mi teď pomohlo "oční pero" aspoň na okolí očí ale čas člověk úplně nezastaví *vezen*

lenula

A co je to za pero? :)

Já viděla prodávat od Lorealu.

claire

Mám nějaké z lékarny Skincode, ale ten Loreal bude taky asi ok. Spíš mi příjde, že hned jak se jedné věco zbavím, vyskočí na mě jiná *smich* člověk vyřeší oči a teď mi zas přijde, že mám víc u pusy. Třeba je to bež těch očí jen víc vidět *smich*

lenula

hodnocení

0x

Určitě znáte Marka Vašuta.Je to předčasně svráštělá pokožka jeho obličeje.Alke nejsou to mimické vrásky má je po celém obličeji.Teď jsem viděla film ve kterém hraje Byl teď v telce a vylekala jsem se.Nemá podkožní tuk a to je ono.Moje známá má tento typ pleti také .V životě nekouřila ani nepije.Mimické vrásky mají i mladší lidé.ale já si myslím že to je nějaká porucha ,to co ona má. Další má známá si nechala vybrousit doslova obličej a pomohlo jí to.

Něco jiného je povadlá pleť.,která je daná léty.Povislé skráně/sysly/krk, víčka ,je to gravitace.U toho už člověk odhadne věk.Jinak ty skvrny má člověk i v mladším věku Jako má snacha,která s tím šla k lékaři a řekl jí stařecké skvrny.Tak se divila ,že tak něja brzy.Vrásky si můžete odstranit botoxem a povislou tvář operací.Zázračné krémy nejsou.Kdyby existovaly tak by už někdo obdržel Nobelovku,,,

Zbytečně se nemračit i bohužel se moc nesmát a pod.Neslunit se.je to o zvyku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]