Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikdy jsem nenosila normální podprsenku je to divné?

Od: tazatelka odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, právě jsem oslavila 24 narozeniny a tak nějak mě napadlo při úklidu šatníku že teda nemám a ani mě nechybí normální klasická podprsenka. Párkrát teda jsem ji měla ale připadá mě prostě nepříjemná s tím že se člověk stále nervuje s překroucenými ramínky. Takže normálně nosím i pod šaty takový ty sportovní s vycpávky. Jak jste na tom vy? Mám šaty se širokéma ramínkama takže to zas nevadí.
Nebo co myslíte? Já prostě ty klasický podprsenky tak nesnáším.
doplněno 01.11.20 20:13: Mám i takové s úzkými ramínky

Nikdy jsem nenosila normální podprsenku je to divné?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, nosíte to, co Vám vyhovuje - a to je normální. Já jsem starší, ale nikdy jsem na sobě neměl frak, pumpky nebo pánská tanga (ani ta dámská ) a nehroutím se kvůli tomu. Možná nemáte pro klasickou podprsenku dostatečně vhodnou náplň a bude později (např. v těhotenství nebo ve stáří). Takže, nemusíte nosit prádlo, které Vám vadí. Zdravím!

doplněno 01.11.20 20:54:

tazatelka - s tím ramínkem neporadím (nemám osobní zkušenost). A jinak, jak už jsem psal - noste to, co Vám vyhovuje.

tazatelka
hodnocení

Děkuji no výplň bych asi měla smích :) teda jelikož jsem zhubla asi 10kg je to znát..ale fakt je že jsem si na sportovní zvykla..hlavně u ty normální se mě kolikrát odeplo ramínko ve městě a to nechcete řešit :) smích

hodnocení

4x

Podprsenku si můžete vybrat zcela podle svého gusta - s kosticemi, či bez nich, se švy vodorovnými či svislými, se zapínáním vpředu či vzadu, s push ap efektem, v různých barvách, z jemné krajky či pevnějších materiálů...Odepínací ramínka se dělají běžně. Někdy jsou dokonce "neviditelná", z průhledného plastu, aby nerušila rafinované výstřihy.

Pokud byste si ji kupovala, věnujte nákupu velkou pozornost a nešetřete na ni, hlavně, ať Vám všude pěkně sedí, nekroutí se a neodchlipuje. Některé lepší prodejny prádla dovolují zákaznicím zboží si vyzkoušet v kabince. Když jsem zkoušela, ozvala se před kabinou prodavačka, zda by mě směla okouknout. Sem tam něco popotáhla, povolila a pak mi přinesla jinou. Ta mi seděla daleko líp. Mají to ta děvčata v oku, využijte toho.

Ramínka, i když úzká, mají dobře prošitá a nikdy se mi žádná nekroutila. To leda u laciných podprsenek od Vietnamců.

Jinak, pokud bych byla chlapcem, který má o Vás zájem a pod Vašimi šatečky by na mě vykoukla tato opancéřovaná hrůza, prchala bych jako divá. I prádlo umocní intimní chvilku, ať v dobrém nebo ve špatném slova smyslu. Neříkám, ta sportovní podprda pod tričko při sportu může být dobrá, ale třeba do společnosti ani náhodou. A pokud máte nějaké pěkné poloprůsvitné šatky a ukazujete pod nimi toto brnění, to je opravdu velmi nepěkné. Tu odvahu bych neměla. :-D

Kupte si aspoň jednu kvalitní, něžnou a dobře padnoucí, ať máte něco pěkného na rande a třeba i k doktorovi. ;) Jaga.

doplněno 02.11.20 07:08:

Většina podprsenek je s ramínky napevno, jde jen upravit jejich délka. Pak se nemusíte bát, že se ramínko rozepne. Nerozepne, protože je přišité. :-D

hodnocení

3x

Tazatelko, noste si co chcete, je to jen a jen Vaše volba a Vaše tělo. Ale tak nějak mezi řádky a asi nechtěně jste nám prozradila, že nejste zamilovaná, že neznáte erotiku ve vztahu. Až budete zamilovaná, začnete si pěkné prádelko kupovat. A až bude zamilovanost oboustranná, budete od partnera pěkné prádélko dostávat, pak ho před ním zkoušet a tak dál :). Podobně je na tom asi i ta kamarádka s jedním tričkem a jedněmi šortkami. Věk "mládeži nepřístupno" jste obě překročily, na trochu rafinovanosti v oblečení je vhodná doba. Divné by bylo tento věk promarnit.

tazatelka
hodnocení

Kamarádka je prostě jen obyčejná holka a přítele má já teda ne zatím..ale chodila jsem s jedním a ten říkal že má nejraději tepláky a tričko na mne :) rády jsme spolu chodily do lesa venčit psy turistika a to jsme kolikrát byly jak prasata :)

hodnocení

2x

Zdravím. Ne pod každé oblečení je tento typ podprsenky vhodný. Záleží na střihu, výstřihu.. Ale pokud se tak cítíte pohodlně, proti gustu..Názory mohou být různé, ale je to Vaše volba. Správně padnoucí podprsenka nepůsobí žádné problémy s překroucenými ramínky a neměla by ani nikde škrtit. Ale je hodně žen které si neumí dobře padnoucí podprsenku koupit. Je to volba každé z nás..

tazatelka
hodnocení

Děkuji máte pravdu ale u té normální podprsenky jsem z toho byla fakt na nervy stále ramínka :) a neříkám že bankovní úřednice či paní na úřadě by měla takové podprsenky nosit já dělám na dílně a nedokážu si představit že by se mě u linky odeplo ramínko :) a v létě do města nosím buď tričko nebo sportovní podprsenku z úzkými ramínky ale taky nejsem žádná celebrita že :)

72mona
hodnocení

1x

Tazatelko, ptáte se na názor, jestli je to divné. Tak asi ano. Ale na druhou stranu je to vaše rozhodnutí a spousta žen dříve chodila úplně bez. Nám to v podstatě může být jedno. Vím, že jsou ženy, které módu všeobecně moc neřeší a klidně chodí ve vytahaném oblečení po svých dětech. A stejně tak zase existuje druhý extrém, kdy pro krásu vyloženě trpí (prý moje babička chodila pouze v lodičkách - jak do kostela, tak na procházky do přírody - nechtějte vidět, jak vypadaly její nohy). Vy se kvůli dřívějšímu špatnému výběru zříkáte klasiky. OK, co tam máte dál? M.

liska5
hodnocení

0x

Před pár měsíci tady opakovaně předváděla k ohodnocení svoji garderobu taková oplácaná slečna, co taky nosí pod šaty výhradně tyto sportovní podprsenky. Divné to bylo. Nejste to Vy?

tazatelka
hodnocení

Normální podprsenku jsem měla párkrát ale prostě mě nevyhovují. To by se člověk musel neustále přestrájet :) jdete v šatech do práce tam děláte na dílně kde spíše snesete sportovní podprsenku dělá se v ní líp:)
A když mají šaty široká ramínka :)
Jinak zde fotky jsou každou chvíli třeba slečna hvězdičky kostičky :)

hodnocení

0x

Já zas pro změnu nikdy nenosila sportovní podprdu. Jednou jsem si ji v obchodě zkoušela, ale vadí mi jak stahuje prsa. Mmch. mám asi 10 podprsenek a z toho jen jednu s odepínacíma ramínkama. A taky se mi nikdy ramínka nekroutila.

tazatelka
hodnocení

Fakt existuje podprsenka normální podprsenka s ramínkama který nejsou oddělat to jsem nevěděla

etana*
hodnocení

0x

Ano, ve čtyřiadvaceti je to divné. Vůbec vám nezáleží na tom, jak vypadáte? Sportovní podprsenka není určená pod běžné oblečení, navíc podle toho, co píšete, asi na sebe moc nedbáte (čisté, ale neforemné oblečení je sice pohodlné, ale vzhledově nic moc).

Existuje nepřeberné množství krásného, pohodlného prádla, které je možné vybírat i online a v případě, že nesedí zas vrátit. Nebo počkat, až budou otevřené obchody, v mnohých specializovaných vás i změří a poradí. Žena ve svých nejlepších letech přeci nemusí vypadat jako utahaný dělník z přístavu.

tazatelka
hodnocení

Říkám že prostě je nerada nosím..mám kamarádku ta nosí jen obyčejné tričko se lvem a šortky celé léto. Jsme tam stejně staré..je z vesnice a do města občas zajede ale nikdy neměla šaty nebo sukni ..a mě to nepřipadá divné.:)

etana*
hodnocení

0x

Nechápu, proč se vůbec ptáte, když odpovídáte na rady tak, že trváte na svém a že vám to vyhovuje. Skutečně nechápu důvod tohoto "dotazu".

tazatelka
hodnocení

Ptala jsem se proto že si myslím že si myslím že jsou teda asi dva extrémy někdo chodí s potpatkama i na pole a někdo zas módu moc neřeší..a ještě dodám že jsem jednou měla normální podprsenku v práci a koupovala jsem ji v krámě kde mě je prodavačka schválila a v práci jsem ji nestačila rovnat akorát sedět a nic nedělat se v ní dalo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]