Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komu sluší hnědé vlasy?

Od: neeeee12 odpovědí: 5 změna:
Mám přirozené plavé vlasy, zelené oči a studený podtón. Zajímalo by mě, jestli by mi slušely tmavé vlasy. Nebo alespoň podle čeho se to pozná, jaký odstín by mi sedl?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste virtuálního kadeřníka. Vložíte své foto a můžete zkoušet účesy i barvy. Sama můžete posoudit co Vám bude slušet.

happyhair.cz/...

hanah*
hodnocení

1x

Hnědá nehnědá, jestli máš zelené oči, chtěla bych tě vidět spíš jako zrzku. Třeba zkusit jen přeliv. Já měla takovou zrzavo_hnědou, ta by ti k pleti možná sedla :D

hodnocení

0x

*sok**sok**sok*

Existujé kadeřnické salóny (a není jich málo), které vám udělají vizualizaci s různými účesy a různými barvami vlasů. Prohledejte net a určitě nějaké najdete. Tam vám spolehlivě odpoví.

hodnocení

0x

Možná, že by ti hnědé vlasy slušely, ale jestli máš světlou, smetanovou pleť, pak zas až tak ne. ;) Jen nezapomeň, že když si vlasy odbarvíš hodně jinou barvou, za 14 dní, 3 týdny v pěšince budou vidět odrosty, bude patrný rozdíl v původní barvě. To znamená, stále a často barvit. A to zas až tak fajn není. ;)Vyber raději jiný způsob líčeníé. To je snadnější. Třeba tady

liska5
hodnocení

0x

Většinou nám nesednou barvy o více jak dva tóny tmavší nebo světlejší. Vzpomeňte na Gábinu Koukalovou / biatlon/. Jako mladičká si odbarvila vlasy na platinovou blond a neslušelo jí to. Až teď ji mají v práci stylisté a už se našla, jen jí přisytili její původní teplejší tón.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]