Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty začátečník

Od: anetta* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
mohl by mi někdo prosím poradit s výběrem produktů a postupem jak na nehty za použití gelu.
Kopila jsem si tuhle sadu možná moc unáhleně a ted nevím co přesně dokupovat: starnails.cz/...

Poradíte mi s výběrem uv gelu/laku? Nevím přesně jak postupovat s gely, jestli můžu jedním dělat vše(jednofázový) nebo potřebuji několik druhů(podkladový, modelovací atd.).Dále jeslti se dá uvgel kombinovat s gel lakem? Je něc co v mé zakoupené sadě chybí nebo by bylo lepší vyměnit?
Ráda bych, kdyby byl někdo ochotný vypsat mi potřebné produkty. Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím. Dle mého letmého pohledu je v sadě vše, co pro modeláž potřebujete . Jakou máte predstavu? Jakým zpusobem chcete prodlužovat? Tedy zda vůbec chcete? Musíte si nejdřív uvědomit, co přesně chcete tvořit. Dále se Vám nemusí líbit jeden způsob tvoření modeláže,ale další už ano. Je důležité doplnit tyto informace z Vaši strany. Ale jinak opravdu v této řadě je obsaženo vše. Má první sada též byla od této firmy. Já nejradši používám one phase. A prodlužuji nejraději na šablonky. V sadě je bruska i pilniky s vhodnou hrubostí.je tam přilnavač i cleaner... nepotřebujeme nic jiného, než co je v září sadě obsaženo.
doplněno 31.10.20 00:38: Ježíš, co mi to telefon opravil za slova *smich* nepotřebujete nic jiného, než co je v této sadě obsaženo *smich*

hanaka
hodnocení

0x

Tato slečna vysvětluje všechno moc hezky a hlavně to dobře pochopí i začátečník ;)

Která slečna? Asi jste chtěla poslat video, ale nenačetlo se to.

hanaka

Tak koukám, že odkaz sem hodit nějak nejde :( ...Ale je Kate Cosmetics na Youtube ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]