Ahoj, Chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s tím černým uhlím nebo přímo sada na bělení zubů či nějaké bělící pásky? Děkuji za všechny kladné rady a tipy
Uhlí je dobré, ale spíše pro ty, co mají na zubeh skvrny od kávy, např. Je to vlastně jemné obroušení bez poškození skloviny,
Bělicí pásky už fungují na principu peroxidu a je to bělení chemické. Tzn. že u lidí např. s citlivými krčky způsobují hojné bolesti - osobně vyzkoušeno. Ale zase to opravdu vybělí. Pokud to chcete vyzkoušet, kupte si bělicí pero a pokud uvidíte výsledky a budete bez obtíží, tak můžete vyzkoušet ony pásky(vyzkoušeno a byl jsem spokojený) či bělicí gely s aplikátory - vypadají jako chrániče chrupu.
Moc bych tomu nevěřila, koupila jsem u Maxe bělicí zubní černou pastu z uhlí a nefunguje to. Myslím,že všechna bělení fungují jen při zabarvení zubů po kouření jídle apod. ale nikoliv u lidí, kteří je od přírody nemají čiště bílé.
Jak zde již bylo řečeno. Opravdu cokoliv s černým uhlím pouze odstraní zabarvení. Ale nevybělí zuby. Na perfektní domácí vybělení se nám osvědčili belici pásky od SilverCrest,ale ty obyčejné, bez novodobých inovací. Maminka ma citlivější zuby,zvolila beleni co trvá 14 dní. V průběhu beleni se citlivost zubů zvýšila. Po ukončení beleni se citlivost opět vrátila na původní. Ostatní z rodiny zuby citlivé nemají a beleni probíhalo bez problémů. Opravdu bílý americký úsměv. A všichni podstoupili beleni ve stejný čas,tedy cca pred rokem a půl. Efekt stále trvá. Cena není nijak vysoká. Jejich zubaři proti tomu nic neměli. Všichni mají zdravé zuby. Já mám zuby bílé od přírody,mohu pít kávy kolik chci a pouze občas použiji belici pastu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.