Chci si koupit do setu k podprsence kalhotky. Přes boky mám 92 a v pase 69. Nechci, aby byly až tak upnuté a zařezávaly se mi do boků, které potom nevzhledně přelézají i když jsem štíhlá. Dámy, jakou velikost zvolit, aby to bylo opravdu akorát? Vždy jsem to dokázala odhadnout...ale obávám, že tady bude buď možnost, že budou lehce zařízlé a nebo naopak až moc volné :D astratex.cz/...
V tabulce u kalhotek ve vel.S je uveden pas 63-69 cm a boky 92-96 cm, pokud je nechcete upnuté, vezměte si M.
Také záleží, jak jste vysoká, bohužel tam není uvedena výška sedu. Pokud jste vyšší, máte i vyšší sed a budete je mít níž, to se také musí vzít v úvahu..
Na to jsem právě koukala taky. Ale to je jen nějaká univerzální tabulka Astratexu...a i tam píšou, že přímo u každého produktu je extra tabulka přímo podle výrobce. Takže podle univerzálu jednozančně M a podle výrobce zase S
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.