Je několik druhů džínů, ale nevím jaký typ by mi seděl na moje nohy. Mám poměrně tlustá stehna ale od kolenou dolů je mám hubené. Budu ráda za každou radu.
Vůbec se tím nestresuj. Když se koukákm kolem sebe, vidím úplně všechny typy. A také vidím dívky, mladé ženy, které mají "sokl" velmi bytelný a ten její na ní může oči nechat. A také vidím dívky podle poslední módy a posledního trendu a je sama. Každému se líbí něco jiného. Někumu vyzuna, někomu ženská na "pevném soklu". Úsměv a laskavá povaha je mnohem více, než dokonalý zadek a dokonalá stehna.
Bootcut. Dole lehce rozšířené. Krásně vytvarují postavu a nohy. Dejte pozor na délku, aby byly dost dlouhé. V žádném případě kratší nebo zkrácené. Zúžené a rovné kalhoty vypadají hrozně na silnějších stehnech. Přidají kila. doplněno 22.10.20 14:52: Také nekupovat široké přes boky a přes stehna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.