Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vybrat džíny?

Od: nujkk odpovědí: 7 změna:
Je několik druhů džínů, ale nevím jaký typ by mi seděl na moje nohy. Mám poměrně tlustá stehna ale od kolenou dolů je mám hubené. Budu ráda za každou radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Lehce dole rozšířené nebo i rovné. Nic, co se zužuje a obepíná. Nic zkráceného.

hodnocení

2x

Vůbec se tím nestresuj. Když se koukákm kolem sebe, vidím úplně všechny typy. A také vidím dívky, mladé ženy, které mají "sokl" velmi bytelný a ten její na ní může oči nechat. A také vidím dívky podle poslední módy a posledního trendu a je sama. Každému se líbí něco jiného. Někumu vyzuna, někomu ženská na "pevném soklu". Úsměv a laskavá povaha je mnohem více, než dokonalý zadek a dokonalá stehna.

hodnocení

1x
Bootcut. Dole lehce rozšířené. Krásně vytvarují postavu a nohy. Dejte pozor na délku, aby byly dost dlouhé.
V žádném případě kratší nebo zkrácené.
Zúžené a rovné kalhoty vypadají hrozně na silnějších stehnech. Přidají kila.
doplněno 22.10.20 14:52: Také nekupovat široké přes boky a přes stehna.

hodnocení

0x

Což tahle džíny "regular"?

slowfemme.com/...

*placni*

Podívej se na obrázek a hned uvidíš, jaké džíny jsou pro tvoji postavu vhodnější: *pozdrav*

Jaké vybrat džíny?
pet32

Tak tady z těch tří, žádné. Ono sehnat dlouhé kalhoty, je umění. Já bych doporučila šaty nebo sukně.

bublaaa*
hodnocení

0x

Posílit lýtka a koupit trubkáče *uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]