Nejste přihlášen/a.
Dobry den,pokud tohle nekdo cte a je obezni snad my poradi.Mezi stehnama a pod brichem mam porad zapar.Svedi to a neprijemne pachne.Ješte sem nebyl na kozni,chci to skusit sam.prosim poradte neco co opravdu funguje.Koupu se co druhy den,skusil sem ocet z vodou atd.Nepotrebuju radu schudni.Dekuji vsem za odpoved.
Základem je takové místa udržovat v čistotě a hlavně v suchu. Mám muže ležáka tak to známe. Neumývat mýdlem-pouze vlažnou vodou a nedřít ručníkem. Vyfénovat do sucha. Zkuste v posteli "větrat" toto místo. Po umytí si kupte obyčejný IMAZOL-a jemně natřít. Stačí 3x denně malou vrstvu.Převis na břiše nemá vzduch,to místo se potí -zapařuje a tudíž pod tou kůží udržuje toto místo stále vlhké. Používat jen čistě balněné trencle.Rada z vlastní zkušenosti. Za 3 dny uvidíte změnu. Preventivně až to bude vyléčené to mazejte po koupání SUDOCREM...oboje se používá na dětské prdelky a je velmi účinné. Stačí malé balení na dlouho. Cenou se vejdte celkem 200-250 kč.
Častější hygiena, než se kůže uzdraví a k tomu na zaschnutí pudr, může být i tekutý a obložky - tzn. místo ošetřit a aby se kůže nedotýkala, vložit tam např. obvaz, mul(např. z prošlé autolékárničky), čistý kousek bavlněné látky(např. z prostěradla).
Ještě co se nejvíce osvědčilo, je jarischův roztok - zakoupíte v lékárně.
Dobrý den,vím z vlastní zkušenosti ,že je to velmi nepříjemné.Vyzkoušela jsem všechno,co tu píšete.Pomohl mně až dětský zásyp Aviril.Nejprve denně umýt,vysušit dobře a zasypat slabou vrstvou zásypu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.