Nejste přihlášen/a.
Vysoká cena není bohužel zárukou kvality. Jsou opravdu kožené? Nevypadají tak. Pokud se Vám líbí a sedí Vám, neřešte, jak dlouho vydrží. Jinak za 350 Kč koupíte tak spodní kalhotky...
Kupuji si kožené dražší boty dvou značek, jsou kvalitní i s podrážkou a stélkou, což je hodně důležité. Ale kdybych měla méně peněz a smířila se s tím, že kupuji boty na jednu sezonu, váš výběr by nebyl špatný, můžete koupit různé páry levnější a často je střídat. Cena není vskutku zárukou kvality, viz Baťa, který má boty drahé a ne moc kvalitní, těžké, rozpadající se škrpály. To už je lepší si koupit něco jako jste našla vy. I když ty nejsou zcela jistě kožené.
Je to opravdu kůže? Hlavně nezapomenout naimpregnovat, ale jestli to byl výprodej, proč ne. Zimní mám kožené, uvnitř ovčí vlnu za cca 2000 a už je budu mít 4 sezónu, není to na nich vidět, nosím v zimě každý den, ale taky se o ně starám. Myslím, že ještě nějakou dobu vydrží.
A ta otázka, koupila bych z pravé kůže, ekokůži ne, nerozhodovala by cena.
Cena je v každém případě hodně divná. Vy píšete, že to je kůže, ale podle ceny to vypadá na PU kůži a to je umělá kůže. Za 350 korun prodává Vietnamec úplně obyčejné boty z umělé kůže, ale pravou kůži a ještě k tomu kotníčkové boty za tuto cenu jsem teda ještě neviděla. Dáváte pouze foto, není u toho popis materiálu a z fotky nikdo přece nemůže poznat, jestli jde o pravou kůži. Co je "lens" nevím, ale rozklikla jsem si ten obchod "Zona" a slevy tam mají a některé značky znám a vím, že jsou dobré, ale kožené kotníkové boty jsou všechny tak kolem dvou tisíc a spíše ke třem tisícům. Tak nevím kde jste tyto boty koupila a nevím co je to za značku a nevím jaký je skutečně materiál. Ale cena se mi vůbec nezdá. Takže já kupuji také jenom kožené boty, také hledám výhodnější ceny, ale za 350 korun, ještě jsem neviděla ani letní sandály a dokonce ani domácí pantofle. Tak jestli tam máte napsáno PU kůže, tak to není pravá kůže, ale imitace. Oni to tak schválně označují, to PU kůže, protože to mnohé lidi splete a myslí si, že se jedná o pravou kůži.
Píšete, že jsou kožené. Opravdu? Máte na nich takovéto značení? (spodní řada)
Za ty peníze (350,-) lze koupit možná v sekáči nebo u vietnamců ("plasťáky"), ale jinak ne. A jestli vydrží, tak o tom vůbec nerozhoduje cena. Ovšem u těchto prorokuji tak jednu sezónu. Pak jim buď praskne podrážka, nebo se začnou začátkem druhé sezony loupat. Takže ne, takové bych si za tu cenu určitě nekoupila.
Já se rozhodně dívám na kvalitu, ale nekupuji extra drahé. Rozhodně bych nedala za kozačky tři tisíce. Teď okukuji u Bati značku Weinbrenner, vypadají hodně solidně. Ale cenově zase moc vysoko. Takže skončím opět v CCC u jejich Lasocki. Objednání přes net je luxus, který si musím v tomto případě odpustit. Bez zkoušení by to nešlo. M.
No, a jsme doma. Tedy "plasťáky"z Číny
Kvalitní kožené boty vidím tak od 1500,- výše. Já mám kromě jiných troje kožené koty,turistické a cenově: 2600,-, 2300,- a 1900,- a ty za 2300,- mám už 20 let. Nechodím v nich denně,je třeba je taky pravidelně mazat a impregnovat,prostě se o ně starat aby dlouho vydržely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.