Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce a vysazeni

Od: silverfox odpovědí: 5 změna:
Zdravim.. Jsou nejake spesl postupy jak vysadit antikoncepci,nebo je to jedno? Anebo spis uz je to jak to je? Kterysi mesic jednoduse dosly finance.. A tak nebylo na Prasky.. Tak uz jsem je po nejakejch teh cca dvou mesicich ani nekupovala.. Muz tvrdi, ze je to bez nich lepsi. Ja se ted bojim u kazdeho styku :D pry bez nich nejsem tak naladova.. A ja si vsimla ze i tolik nepribiram.. Mate nekdo zkusenost? A neprekvapi me ted menses? Dekuji petra

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není to jedno, poradte se se svým lékařem.

etana*
hodnocení

0x

Už jste je vysadila a znovu nezačínejte, navštivte gynekologa a nechte si poradit, existují náplasti, injekce jednou za čas (myslím tři měsíce), nitroděložní tělísko (za mne favorit). Injekce a náplasti taky nejsou zadarmo, a když nemáte občas na prášky... Všechny ty hormonální metody (injekce fungují na jiném principu než prášky) mohou mít své důsledky při dlouhodobém užívání, takže jen lékař může zhodnotit, co je pro vás vhodné.

Chápu ten strach, když neberete nic, já kvůli tomu při pauze bez tělíska raději ani nesouložila, protože jsem vážně nechtěla další dítě a tak jsem ze sexu nic neměla. Podívejte na google pro první informace a pak šup k lékaři. Tohle není dobré řešit "samodoma".

floro*
hodnocení

0x
Jestli jste už vysadila, nechte to tak. Za doktorem chodit nemusíte. Vysazení je úplně jedno. Vaše tělo teď bude procházet očistu, musí nastartovat vlastní produkci hormonů, která do teď byla utlumena. Jak myslíte, že zda vás teď menzes překvapí? Ano, bude probíhat úplně jinak než. Bude probíhat podle vašeho těla. Může se stát, že první cykly budou každý jiný. Tělo se s tím musí vyrovnat.
Při souloži můžete používat jinou ochranu. Možností jsou mraky. Od prerusované souloži s použitím spermicidniho gelu, přes pesar po kondom
etana*

Ano, přerušovaná soulož, to je spolehlivá metoda antikoncepce:)

Pesar je ok, ale někdy ty ciráty okolo (nutnost zavedení) muže nadchne, i když manžel by to měl pochopit.

silverfox
hodnocení

všem moc děkuji za odpovědi.. už chápu, proč momentálně krom toho že netloustnu, muj obličej vypadá jako na začátku pořádný puberty , děs :d jinak menses jsem pořádně neviděla od nějakych 14 let. trpím bulimii.. respektive si držím lehkou podvýživu a jsem aktivní člověk.. ale prášky tomu taky přispěli.. nakonec uplně vymizela.. proto právě nevím co čekat.. děkuji všem , silver

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]