Ahoj, můj kluk má asi strach o moje zdraví, tak se mi to snažil naznačit? Když mě zvedal, tak mi řekl, ty jsi lehká jako pírko, 37 kg i s postelí (ve skutečnosti vážím přes 40), asi bych tě měl vykrmit těmi sladkostmi...
Kolik měříte? Jaké máte BMI? Věk? Poruchu příjmu potravy nemáte? Anorexii či bulimií? doplněno 30.09.20 18:29: Nerozumím dotazu. Na co se konkrétně ptáte?
neny*
Nemám žádnou poruchu příjmu potravy, již od narození jsem hodně drobná i malá. Měřim jen 156 cm.
Pokud si sama se sebou spokojena a tva postava se ti líbí tak se nedej zvyklat a zústaň sama sebou furt lepší než aby se stebe stala vyžraná bečka která se nikomu nebude líbit
Nemusí mít hned strach - může to být lichotka, což "lehká jako pírko" určitě je. A "vykrmit sladkostmi" taky spíš bude znamenat "chci se o tebe postarat, dát ti něco dobrého", než obava, že byste nebyla v pořádku. Tak ať mu to vydrží
Buďte ráda, je to lepší jako kdyby říkal jsi těžká jako pytel brambor. Můj muž když mě má zvednout se země, heká a říká kde jsou ty časy cos vážila 57 kg obutá.
Jestli je to váš kluk, tak dejte řeč, jestli si fakt myslí, že jsi moc hubená a máš přibrat.
Hlavně nevypadat nemocně. Mít ve stravě všechno, být zdatná a odolná. Třeba si kluk říká, co křehulkou, která se nepostará o domácnost, bude mít problémy s těhotenstvím a bude věčně na hromadě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.