Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky,
jsem těhotná. Moje první těhotenství skončilo předčasným porodem a úmrtím dítěte. Můj gynekolog mi doporučil, abych docházela na vyšetření do UPMD nebo do VFN v Praze. Máte s tím některá zkušenosti? Na internetu jsem se dočetla, že se platí docela vysoké poplatky za poskytnutí péče v UPMD.
Za péči ráda zaplatím, jen by mě zajímalo, kolik je to cca peněz. Již jsem platila 4 tisíce svému gynekolovi za těhot. balíček a co jsem se dívala, tak i služby v UPMD jsou placené, ale nikde není napsáno, jaká je celková částka za péči v UPMD v prenatální poradně.
Paní Simono, s výběrem Vám poradit nemohu, protože nemám jak porovnat > porovnávala bych jenom ceníky. Ale zaráží mne Váš původní gynekolog a jeho přístup k Vám. Jestli vrácení peněz za služby, které Vám není schopen poskytnout, nenavrhnul on sám, měla byste si podle mne o ty 4.000 Kč říct Vy.
Podolský balíček mi přijde fajn, jsou tam důležité věci. Bohužel to taky nechápu, proč si můj gynekolog vzal tyhle peníze. Řekl mi,že budu potřebovat nadstandardtní péči, po tom, co jsem prožila u prvního dítěte. Já to v tu chvíli tak brala, ale všeho všudy jsem u něj byla 2krát a na 2. schuzce mi řekl, že jeho péče je nedostačující. Proto se teď zajímám o každou korunu, kterou mám platit, aby to zase nedopadlo katastrofálně.
etana®
Neříkám, že nechci za péči o sebe a miminko platit. Chci tu nejlepší péči. Jde mi o to, že mám rizikové těhotenství (ted jsem v 11. týdnu) a můj gynekolog mi doporučil, abych na veškeré kontroly docházela do UPMD nebo VFN, aby péče v době těhotenství nebyla u něj, protože by byla nedostačující. Proto bych se chtěla zeptat, jestli někdo neví, na kolik KČ by mě vyšla těhotenská péče v UPMD. (nejde pouze o porod)
etana®
Máte pravdu, ale já už zaplatila těhotenský balíček u svého gynekologa - 4 tisíce korun. Proto se mi nechce platit moc dalších peněz. Pokud by se jednalo třeba o platbu 1000 Kč, tak nemám problém, ale nechci, abych zase dala např. 4 tisíce
Víš, já jsem už platila 4 tisíce svému gynekologovi za těhotenský balíček a nechci platit třeba další 4 tisíce...
Chápu, ale co nechápu je ten těhotenský balíček. To není žádná běžná péče, ale přednost v čekárně a spousta fotek mimina, to fakt není nutné. V případě proběhlého neúspěšného těhotenství je jistě i screening na pojišťovnu, jinak mi ten nadstandard připadá, pokud počítáte peníze, úplně nanic. V Ústavu mají placené služby, které bych asi využila, ale bez nich bych se taky obešla. Vaše obavy ale chápu. Jistě to tentokrát vše dobře dopadne, i VFN je dobrá, ať vyberete tu nebo Ústav, postarají se o vás. Pro mě je větší komfort ten Apolinář, ale to je jen můj názor. Já rodila v Motole v době, kdy bylo lepší rodit na poli, teď bych vybírala stejně jako vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.