Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat šampón na vlasy?

Od: ahtyvlasy odpovědí: 1 změna:
Kadeřnice mi doporučila od značky Schwarzkopf BC bonacure, takový modrý šampón na normální až suché vlasy. Je sice pravda že je fajn, ale kdykoliv si hrábnu rukou do vlasů, tak mám mezi nehty bílé zbytky (že by lupy?). Vlasy si nemyju nijak špatně, splachuji pečlivě. Možná to bude tou chemií, která je na moji pokožku citlivá. Snad se tu najde někdo kdo to taky tak měl nebo má, a mohl mi doporučit co s tím dělat. Jestli přejít na jiný šampon apod. Všem děkuji..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

2x

Kadeřnice většinou nabízí šampony spíš z obchodních důvodů, tedy, co dealují a podobně. Používejte klidně jiný šampon, šetrnější a ne moc chemický. Takže za mne přejít na jiný šampon, proč byste se měla s tímhle trápit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]