Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vzhledem k velkému přemnožení zvěřiny jsem v TV viděla, že je možné koupit si ji za příznivé ceny. Prodává myslivecké sdružení, po celých kusech, zvěřina je prohlédnuta veterinářem jako vhodná k prodeji. Zvěř je vyvrhnuta, oddělena hlava a běhy. Jinak je kus ponechán v kůži. Ceny jsou slušné, daleko lepší, než u těch různých řetězců, kde je čtvrtkilový tácek masa za velké peníze.
Při hledání na Bazoši jsem našla jedno MS, kanec 50 Kč/kg, srnčí a jelen sika o něco víc. V pohodě. Ale bylo to od nás nějakých 250 km /Plzeňsko/.
Neznáte, prosím, nějaké MS ve východních Čechách, které tyto zvěřinové přebytky prodává? Kromě brambor ve sklepě a zelí v hrnci by mi navíc takový kaneček na zimu vůbec nevadil. Děkuji - Jaga.
Děkuji, Juraji i Andy. Netušila jsem, že se tímto zabývá tolik mysliveckých sdružení. Jedno je dokonce od nás asi jen 10 -12 km. Tam bych si mohla snad i zajít pro kance pěšky. Jako Bivoj.
Až koupím, zvu vás oba na něco dobrého, buď kančí guláš nebo na smetaně. Pokud dáte dopředu vědět, ráda připravím za dobrou radu dobré papání. Zasloužíte si to. Jaga.
Andy, sice jsem neporadil, ale já tu zvěřinu za tebe klidně polknu. Klidně přinesu i skleničku jeřabin či aronie. To se ke zveřině hodí.
Tak jsem to myslela dobře, abyste za dobrou radu taky měli nějaký užitek. Jenže Jura bydlí daleko, Andy zvěřinu nerada.
Dobře, pozvu tedy Jenyka. Nemá sice žádné zásluhy na odpovědích, ale líbí se mi, jak bleskově využil situace podle přísloví: Líná huba - holé neštěstí. Navíc si myslím, pokud se nepletu, že tento rádce bydlí jen nedaleko od nás.
Takže až koupím zvěřinu, napíšu do vnitřní pošty. Zatím ahoj. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.