Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rafaelo kuličky

Od: kropinda odpovědí: 3 změna:
Dobrý den mám dotaz na rafaelo kuličky.Mám před přípravou svařit kondenzované mléko nebo ho tam mám přidat ihned po koupi?Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Našel jsem tento recept, ale to asi nepomůže diskuse.dama.cz/...

lulyi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
neviem ja mam iný recept z obycajneho mlieka.ak chces tu je:
12,5 dkg Hera
12,5 dkg Cera
25 dkg praskovy cukor
3/4 l mlieka
2bal zlaty klas
1 vanilka
4 bal Bebe keksy 2lyž kokos
mandle, lentílky, višne, na obalenie kokos
Z mlieka vanilky zlateho klasu uvarime puding, studeny puding zmiešame s maslom(hera).Ceru vymieame s cukrom pridame Bebe keksy ktoré rozmrvime pridame kokos.Robime gulky do každej dame podla chuti mandlu, visnu, lentilku alebo striedame.obalujeme v kokse.

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Svařovat není nutné. Jestli kropindo chceš, můžeš použít tento osvědčený recept:

1kondenzované mléko (salko), 10 dkg mandlí, 40 dkg mletého kokosu

Kondenzované mléko se smíchá s větší částí kokosu (asi 30dkg) a směs dát na 2 hodiny vychladit do ledničky. Mezi tím, než směs v ledničce ztuhne, si nachystej mandle. Mandle spař horkou vodou a oloupej.

Každá mandle se pak obaluje v předem vychlazené směsi kondenzovaného mléka a kokosu, a vytvoříš z ní kuličku. Výsledná kulička se nakonec obalí ve zbývajícím kokosu. Kokosové rafaelo skladuj v chladu. Přeji dobrou chuť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]