Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký batoh koupit?

Od: karen odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

potřebuji poradit a doporučit pár tipů. Ráda bych si koupila nějaký elegantní městský batoh, kam by se mi vlezla A4. Má kamarádka si koupila batoh, který na pohled vypadá jako takový malý, ale ve skutečnosti dovnitř se jí vleze celkem dost věcí. Psala jsem jí, odkud si ho koupila, ale ona mi pořád neopověděla :( Takže se teď obracím na vás, máte nějaké návrhy, prosím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
Osprey daylite plus (20L), na Osprey batohy je dozivotni zaruka, ma kapsu na laptop a na zadech u popruhu je velka kapsa na placatou vodu, kam se perfektne vleze i tlustsi A4 slozka. Je malinky ale jde zvetsit tak, ze se tam vleze i zimni bunda. Mam ho koupeny jako doplnek k velkemu Osprey Farpoint 40 do letadla.

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že nevíme, kdy bydlíte, můžete si sama vybrat z desítek různých Vámi dostupných prodejen.

google.com/...

Plus u Vietnamců, mám od ni 2 a nosím je denně už několik let, mají skoro lepší výběr než obchody a za dobré ceny.

Ajo, mně se batoh od Vietnamců do dvou let rozpadl. Ale ani kožený značkový moc dlouho nevydrží.

hodnocení

0x
Kupuji batohy na www.eobuv.cz.

bublaaa*
hodnocení

0x

Už pár let kupujeme Port Design v CZC. Můj první byl tenhle: czc.cz/... Tenkrát stál 1800. Je to úspěšná řada, prodává se stále. Super dříč, sice píší jen 13/14"ale na pohodu jsem v něm nosil 17"ntb. Vydržel fakt hodně.

Teď mám tenhle: czc.cz/... Mám ho rok a je stále jako nový, plná spokojenost.

Přítelkyně má tento, taky ho chválí: czc.cz/...

karen
hodnocení

Potřebuji, aby se mi do něj vlezl ntb 14, děkuji za tip

bublaaa*

Ten Manhattan byl fakt prostorný, když v něm nic nebylo, tak se zploštil. A když bylo potřeba, narval jsem do něj cca půl banánovky knížek, pak z něj byla taková bublina. Ten materiál je fakt super. Tenhle batoh mě přesvědčil o kvalitách Port Design.

Teď co mám ten Melbourne, ten je podobný, jen má tužší přepážky, takže líp drží tvar. Je o trošku menší na výšku než Manhattan, ale do šířky je větší. Ještě jsem ho necpal nadoraz, ale myslím že půl banánovky by také dal jako malinu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]