Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinářský průkaz, jaké vyšetření?

Od: tonka1994 odpovědí: 6 změna:

Ahojte,

chcem si spraviť potravinársky/zdravotný preukaz. Neviete niekto, aké vyšetrenia na to potrebujem? Na internete píšu, že vraj výter z konečníka... je to naozaj pravda? Museli ste to niektorá absolvovať? Ak áno, je to veľmi nepírjemné?

Ďakujem...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Ono to záleží asi na lékaři. Dcera si ho vyběhávala před pár měsíci. Doktorka jí změřila tlak, podívala se do její karty a průkaz vystavila. Žádné výtěry od nikud nedělala. Zaplatila za něho cca 400 Kč a bylo hotovo. Ale jiný lékař klidně může zvolit jiný postup.

lidus*

Kapko je to přesně jak píšete, mám stejnou zkušenot. Jedna věc je jak by to být mělo a druhá jak se rozhodne lékař.

hodnocení

1x
Já musel na rentgen plic a na zmíněný výtěr. Není to nic, co by se nedalo vydržet.
Ale někteří lékaři průkaz napíšou i bez vyšetření.

hodnocení

0x

Pro vystavení průkazu jsem byla na odběru krve a výtětu z konečníku. Téměř jsem o tom nevěděla.

klara11
hodnocení

0x

Provádí se výtěr z konečníka a z krku.

Jednou tyčinkou a v uvedeném pořadí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma potravinářský průkaz

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]