Prosim vas, vedeli by ste mi poradit s cim se hodí orechy najlepsí chute a nejakej tip na orechovou tortu? Dekuji. Nasla sem Esterhazy tortu. Poznate, jak chutná? Vyzera dost malá, tenké pláty cesta, to zas moc lidi se nenaje. Chci upect k narodeninam 70 desaekuji.
Já miluju beze roládu. Je to lehoučké a ne přeslazené. Chuť ořechů krásně vynikne. Dělala jsem ji i jako "dort"- na papír jsem si nakreslila kruhy, do těch vetřela těsto, nechala upéct 3 pláty. Pomazala šlehačkou a navrchu posypala mletými ořechy. Je to ale takový ten neupravený dort. Něco takového fresh.iprima.cz/... Péct moct neumím, tohle je podle mě snadné a vždy chutná. Dá se udělat i varianta třeba s kokosem a hromadou ovoce (maliny, borůvky)
Dekuji, to si myslim, ze nezvladnu teď, aby byla aj povedená, to sem jeste nedelala vubec s bilkami. Ani neznám beze zakusek. Dekuji za tip. Ale vyskousim, je krásna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.