Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutý magnet na oblečení

Od: klima® odpovědí: 8 změna:
Ahoj, prosím, hlavně hned na začátku řeknu, že nejsem zloděj a nehledám na od na nějaký zločin :).
Každopádně jsem byla ve velkém Tescu, nakupují přes Scan&Go, kde si zboží načítáte sami, a rovnou dáváte do tašky a pak jen zaplatíte podle toho, co jste měli načteno. Prostě zboží nevybalujete nikde na pásu.
No a koupila jsem si svetr a kalhoty a nevšimla jsem si, že mají takový ten magnetický cvoček. Zjistila jsem to až doma, divím se, že jsme ani nepípali.
Každopádně teď nevím co s tím. Jestli to jde nějak sundat - jak? Nebo mám jet zpátky do Tesca? Případně jestli by mi to udělali i jinde? Nikdy se mi to nestalo, tak nevím.
Jinak nějaký silný magnet nebo tak doma nemám.
Stálo se to v úterý.
Díky za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Určitě zajet zpátky do obchodu, kde jste zakoupila, vzít s sebou účtenku, sundají Vám to.

Na youtube jsou sice návody, ale já bych určitě volila sundání v obchodě :-D

hodnocení

4x

Stávají se horší věci. Myslím, že vám to sundají v každém obchodě, kde magnety používají a kam to nemáte daleko. Účtenku pro jistotu vezměte sebou, ať nebudíte podezření.

hodnocení

Nemůžeme najít účtenku *zed*

hodnocení

Tak ne, už jsme ji našli :D

hodnocení

Tak hlásím, že všechno dobře dopadlo. Asi tam na to jsou zvyklí. Díky moc.

jabraka*
hodnocení

0x

Přítel naší vnučky měl také podobný příběh,V Olympii v Plzni si vybírali oblečení a n si vyzkoušený svetr(také s ochranným cvočkem)přehodil přes rameno a posouvali se přes pokladnu ven.U auta to zjistil a vyděšený nevěděl ,co dál.Pak se odhodlal vrátit U pokladen se strašně divili,že se zloděj s lupem vrátil na místo činu.Sundali mu pecku a potřásli rukou.

JABRAKA

hodnocení

To jo, kdybychom to neměli zaplacené, tak tam budu hned. Jednou jsem zjistila cca po dvaceti minutách, že mi vrátili v obchodě o 10 kč víc, byl už večer, měli zavírat, tak jsem jim volala, jestli to můžu donést další den, že teď už bych to nestihla. No, řekli mi, ať na to kašlu, že je zrovna vykradli *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]