Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožená bunda pro rock styl - lze v tomto počasí?

Od: satanik odpovědí: 12 změna:

Ahoj, chtěl bych poprosit zdejší dámy, jak by to vypadalo na frajerovi, dá se v takovémto počasí, na běžný nošení ale i na rockový koncert (jestli to zmrdi nezakážou) nějak nosit kožená bunda? Není to černá jednobarevná, ani "křívák"! Taková ta prostě na motorku - barevná, černo-červená, hodně krátká - jen k pupku, silná, těžká a dost těsná. Je s dvěma velkými logy - na břiše a na zádech a pak s několika menšími na prsou. Na zimu právě asi už nebude, je poměrně krátká a silnější mikinu pod ní už nenacpu... A právě nemám pro ní využití. Můj styl je běžně se šátkem, converskami nebo jinými keckami a děravými džínami či džínovými děravými kraťasy. Nebo s maskáči. Dalo by se v ní nějak vydržet i na koncertě abych se neupekl?

Máte nějaký tip? Díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V tomto počasí budeš pěkně smrdět a bude ti vedro :), ale frajer *frajer*

pb®
hodnocení

2x
Koženou bundu do 30stupňpvých veder? Včera jsem byla venku jen v tílku a kraťasech a i tak bylo horko. Ale najdou se lidi, kteří na svém oblečení trvají, ať je venku jakkoliv. Typicky jsou to dlouhé džíny a plné boty v létě, jako by snad pro muže neexistovaly třeba lněné kalhoty, nebo zas kraťasy a tričko i v zimě. Já tedy mám kousky určené jen pro to dané období a oblékám se dle teploty.
satanik

tak do venku třicítky určitě ne, právě ráno je chladno, odpoledne ale teplo...

hodnocení

1x

Podle mě vám bude hodně horko, budete se v ní potit. Možná by šla něčím vespodu nastavit, aby byla delší (a nechat na zimu)?

motak
hodnocení

1x
Evidentně potřebuješ ženskou, která ti řekne,jestli je ti zima nebo mas hlad...

Nebo že teď se do lednice už neleze, až ráno :-D

satanik
hodnocení

Zdravím, nastavit nejde. Právě že je určená na motorku, není to klasická.

satanik
hodnocení

Hm, to je škoda, jsem myslel kdyby aspoň na ten koncert. No, je to takovej speciální střih, tak jí nechám dál ve skříni.

satanik
hodnocení

0x

Ahoj, tak jsem tady zas. Mohly byste mi poradit pár nějakých opravdu dobrých kombinací s touto bundou? Nechci ale žádný "harlejácký" styl! Ani vysloveně jako nějakej "přestárlej rocker"! Ani zase ani jako na poradu s ředitelem nebo na koncert nebo představení do divadla*smich*

Chtěl bych aby to vypadalo maximálně sexy *frajer*a prostě cool.*palec2* S takovými dalšími věcmi oblečení jak jsem psal už dříve.

Pro rozsah teploty jánevim tak od jara do podzima, kromě teda úplné zimy a horkého léta, tak asi 0-25 st.

Díky

satanik

Kdyžtak kdybyste mi mohly dát tipy na nějaký sexy cool varianty na výběr, byl bych rád. Třeba několik když bude chladno, a několik variant když bude teplo, díky.

scvx

Sexy cool varianta... Proboha, kolik je vám let?

satanik

Proboha kolik mi je?*sok*

K té odpovědi a vykání - mnohem míň než vám.

Ale dík za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]