Nejste přihlášen/a.
Během menstruace nemívám časté bolesti, dneska mě ale celé poledne bolelo v podbříšku, fakt hodně. Vzala jsem si ibalgin na ultumení bolesti (normálně nepreferuji prášky, ale už to bylo fakt nesnesitelné) asi po 20 minutách se mi udělalo špatně i v žaludku. Stravuji se vcelku dobře, žádné mastné nebo prošlé jídlo. Bylo mi až skoro na omdlení, udělalo se mi horko, špatná dýchatelnost, až jsem se nakonec pozvracela a měla jsem i průjem...
Teď už dobrý. Ještě se mi to nikdy nestalo, ale je možné, že mi ten prášek prostě nesedl?
Při užívání ibuprofenu (léčivé látky přípravku Ibalgin 400) se mohou vyskytnout následující nežádoucí účinky, které jsou seřazeny dle četnosti výskytu:
Velmi časté (mohou postihnout více než 1 pacienta z 10): pocit na zvracení, zvracení, pálení žáhy, průjem, zácpa, nadýmání.
Časté (mohou postihnout až 1 pacienta z 10): bolest v nadbřišku.
Méně časté (mohou postihnout až 1 pacienta ze 100): bolest hlavy, závrať.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.