Nejste přihlášen/a.
Může způsobit pěna na holení tváře pro muže nějaké problémy, když ji používá žena.(vždy si pěnu na holení dávám na celou tvář třeba i na 6 min. -pomáhá mi to ji udržet v normálu a bez pupínků) . Může mi například začít růst strniště po dlouhodobém užívání? Nebo něco podobného?
Mě zase přijde , že je to i dost pravděpodobné , jelikož do toho v dnešní době dávají i různé další látky , aby mužům vousy rostly a museli si to kupovat!
Nevím jestli si dláte legraci nebo to myslíte vážně i já jsem v rozpacích z dotazu jak se někdo muže ptát..
Ale 100% po nanášení pánské pěny na holení na ženský obličej Vám nezačnou jako ženě růst vousy !
Mužete v klidu patlat dál.
A jak to víte prosím vás? Já si právě naopak myslím že by s tím slečna měla přestat pokud nechce vypadat jak děda mrazík...
Vzpomínám si, jak jednou jeden malíř čistil pěnou na holení zaprášený a nikotinem znečištěný obraz. Tvrdil, že je to nejšetrnější čisticí prostředek. Byla to tuhá pěna v krabičce, která se vlhčila a rozmíchávala štětkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.