Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stane, když budu používat já žena pěnu na holení pro muže , jako masku?

Od: nelis® odpovědí: 20 změna:

Může způsobit pěna na holení tváře pro muže nějaké problémy, když ji používá žena.(vždy si pěnu na holení dávám na celou tvář třeba i na 6 min. -pomáhá mi to ji udržet v normálu a bez pupínků) . Může mi například začít růst strniště po dlouhodobém užívání? Nebo něco podobného?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Stane se pouze to, že mu brzy dojde. Jinak nic.

72mona
hodnocení

8x
Kdyby to bylo tak jednoduché a něco rašilo, tak si ji pánové budou nanášet také na hlavu. Nenanáší, takže nic rašit nebude. M.

hodnocení

5x

Může mi například začít růst strniště po dlouhodobém užívání?

Nebo něco podobného?

Ne...

Ne..

hodnocení

Mě zase přijde , že je to i dost pravděpodobné , jelikož do toho v dnešní době dávají i různé další látky , aby mužům vousy rostly a museli si to kupovat!

hodnocení

Možná že krátkodobé užívání nic neudělá...

hodnocení

Nevím...asi je to možné...každý jsme jiný...

hodnocení

Děkuji ...Měla jsem z toho celkem teď strach

Assi - Mě zase přijde , že je to i dost pravděpodobné , jelikož do toho v dnešní době dávají i různé další látky , aby mužům vousy rostly a museli si to kupovat!Tak teď nevím ,ale odobrnící,lékaři a další tvrdí že růst vousů, vlasů... nelze nijak ovlivnit!Takže za mne NE,použítím kosmetiky For men se nic nestane,ani dlouhodobě.Možná by pak díky specifické vůni pro muže dotyčná žena přitahovala 4% ženy!

hodnocení

4x

Nevím jestli si dláte legraci nebo to myslíte vážně i já jsem v rozpacích z dotazu jak se někdo muže ptát..

Ale 100% po nanášení pánské pěny na holení na ženský obličej Vám nezačnou jako ženě růst vousy !

Mužete v klidu patlat dál.

hodnocení

A jak to víte prosím vás? Já si právě naopak myslím že by s tím slečna měla přestat pokud nechce vypadat jak děda mrazík...

To je pravda..a možná by měla mít i strach, aby ji nenarostla varlata..

Člověk nikdy neví...

hodnocení

Dobře budu Vám věřit . Myslela jsme , že je to asi hloupost , ale pro jistotu ... Jelikož moje dlouholetá kamarádka mi říkala , že to právě nemám dělat z toho důvodu , že mi začnou růst vousy, jak chlapovi...Tak já nevím...

jenda2*

Tak to máte hodně chytrou kamarádku. Jen tak dál...

pandora*
hodnocení

2x

No jestli budete i holit, pak něco může vyrůst. Jinak můžete být v klidu, po použití pěny nic neporoste.

hodnocení

No já právě neholím nic. Děkuji moc . Spadnul mi kámen ze srdce. Vážně jsem nevěděla čemu věřit.

mysky
hodnocení

1x
Je to nesmysl.. pokud se neholite..nic vam samo po pene neporoste

hodnocení

Upřímně si vůbec nejsem jistý , ale nejspíš by se nestalo , že by vám vyrašilo víc ochlupení , ale raději se ještě informujte.

hodnocení

0x

Vzpomínám si, jak jednou jeden malíř čistil pěnou na holení zaprášený a nikotinem znečištěný obraz. Tvrdil, že je to nejšetrnější čisticí prostředek. Byla to tuhá pěna v krabičce, která se vlhčila a rozmíchávala štětkou.

To bylo mýdlo na holení Barbus! nikoliv pěna,ta se pak tvořila právě tou namočenou štětkou!

tebi
hodnocení

0x

Vousy rostou mužům, protože mají víc mužského hormonu a to x krát. Jak tedy může růst ženě?:))jinak jsem ji včera použila na čištění žehličky,trošku to pomohlo, ale stejně jsem nakonec musela vydrit drátěnkou. Jinak se používá na mlžení skla v koupelně. Jako čistič.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]