Nejste přihlášen/a.
S pritelem totiz mame prerusovany sex a jelikoz jsem stale mlada tak mam stale urcity strach z toho ze otehotnim (ikdyz beru antikoncepci) ikdyz uz par pritelkyn mel a nic se nestalo tak mam urcity strach ktereho se nelze zbavit, prosim nepiste ze existuje kondom to oba vime
2x
Hlavně mi prosím kdokoliv z vás vysvětlete, jak se tahle metoda provádí a co kdo z toho má. Já jako chápu, že jakmile to na chlapa jde, vytáhne bimbasa a stříká vedle. No ale co dál? Podle mě to musí být pro muže dost stresující a pro mě by bylo taky, myslet na to, abych stihla mít orgasmus včas před partnerem. A co takový společný orgasmus? Na ten si asi dvojice praktikující přerušovanou soulož musí nechat zajít chuť. A co když muž již ejakuloval, ale žena orgasmu ještě nedosáhla? To jako šmitec? Nebo rychle dodělat vibrátorem či rukou? My to řešíme tak, že chlapa obrátím na záda a poloha na koníčka mi zajistí rychlé dosáhnutí orgasmu, než erekce opadne. Ale v případě přerušované soulože bych byla nahraná. Stejně tak za ta léta jsme se naučili na sebe čekat a dosti často máme společný orgasmus a ten by asi také při přerušované souloži možný nebyl. A jako řeknu vám, je dosti smutné, když máte orgasmus a péro jaksi vyklouzne. Jako může se stát, ale aby to bylo pravidlem, to bych se na to vykašlala.
1x
Já praktikuju přerušovanou soulož dlouhé roky, žena je celou dobu bez antikoncepce a ok. Když jsme opakovaně chtěli počít, bylo to velmi rychle, takže u nás je metoda spolehlivá dostatečně. S antikoncepcí bych se nebál, bez antikoncepce je to už pro většinu lidí méně spolehlivé - především vinou malé vůle u chlapů.
1x
Pokud beru hormonální antikoncepci, tak bych v době neplodných dnů přerušovanou soulož neřešila. To snad jen v období okolo ovulace.
0x
Co zkusit pesar ( + spermicidní gel)?
https://www.modrykonik.cz/snazime-se/pesar/
Je to pěkné video,hezky vysvětleno. Ale určitě nechci propagovat jakoukoliv konkrétní firmu:
0x
Nicmene pokud je váš partner ochotný prerusovanou souloz praktikovat, tak zvažte její užívání. Je to to nejhloupejsi rozhodnutí, kdy vysazení antikoncepce oceníte až ve vyšším produktivním věku. Dodnes lituji, že jsem ji užívala.
My praktikuje mě prerusovanou souloz roky, dítě jsme si udělali na druhou dobrou. Praktikujem zase. Pokud chcete být jistější, můžete používat spermicidni gel nebo pesar nebo oboje.
Za další je to jeden z více příčin problémů s reprodukcí. V době, kdy se mají reprodukční orgány rozjíždět a dozrávat, tak my ženy tam navalime chemii, která je prakticky odstaví.
0x
Jestli berete antikoncepci, tak jedina vyhoda prerusovane souloze je, abyste ji nemela po sexu zasvinenou od spermatu.
A spermiogram máte v pořádku? Tedy víte s jistotou, že celou tu dobu nestřílíte slepýma? A co partnerky, ty jsou dětné a schopné otěhotnět ihned?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.