Nejste přihlášen/a.
Hlavně mi prosím kdokoliv z vás vysvětlete, jak se tahle metoda provádí a co kdo z toho má. Já jako chápu, že jakmile to na chlapa jde, vytáhne bimbasa a stříká vedle. No ale co dál? Podle mě to musí být pro muže dost stresující a pro mě by bylo taky, myslet na to, abych stihla mít orgasmus včas před partnerem. A co takový společný orgasmus? Na ten si asi dvojice praktikující přerušovanou soulož musí nechat zajít chuť. A co když muž již ejakuloval, ale žena orgasmu ještě nedosáhla? To jako šmitec? Nebo rychle dodělat vibrátorem či rukou? My to řešíme tak, že chlapa obrátím na záda a poloha na koníčka mi zajistí rychlé dosáhnutí orgasmu, než erekce opadne. Ale v případě přerušované soulože bych byla nahraná. Stejně tak za ta léta jsme se naučili na sebe čekat a dosti často máme společný orgasmus a ten by asi také při přerušované souloži možný nebyl. A jako řeknu vám, je dosti smutné, když máte orgasmus a péro jaksi vyklouzne. Jako může se stát, ale aby to bylo pravidlem, to bych se na to vykašlala.
Já praktikuju přerušovanou soulož dlouhé roky, žena je celou dobu bez antikoncepce a ok. Když jsme opakovaně chtěli počít, bylo to velmi rychle, takže u nás je metoda spolehlivá dostatečně. S antikoncepcí bych se nebál, bez antikoncepce je to už pro většinu lidí méně spolehlivé - především vinou malé vůle u chlapů.
Pokud beru hormonální antikoncepci, tak bych v době neplodných dnů přerušovanou soulož neřešila. To snad jen v období okolo ovulace.
Co zkusit pesar ( + spermicidní gel)?
https://www.modrykonik.cz/snazime-se/pesar/
Je to pěkné video,hezky vysvětleno. Ale určitě nechci propagovat jakoukoliv konkrétní firmu:
A spermiogram máte v pořádku? Tedy víte s jistotou, že celou tu dobu nestřílíte slepýma? A co partnerky, ty jsou dětné a schopné otěhotnět ihned?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.