Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preejakulat a spermie

Od: tia odpovědí: 25 změna:
Je to asi trapne ale zajima me jaka je pravda ze v preejakulatu je urcite mnoztsvi spermii?
S pritelem totiz mame prerusovany sex a jelikoz jsem stale mlada tak mam stale urcity strach z toho ze otehotnim (ikdyz beru antikoncepci) ikdyz uz par pritelkyn mel a nic se nestalo tak mam urcity strach ktereho se nelze zbavit, prosim nepiste ze existuje kondom to oba vime

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Asi takhle*smich*

Jeden preejakulat se mi tu válí vedle v pokojiku , ale prej sem za něho rád, "říkala manželka"*ee*

pb®
hodnocení

2x

Hlavně mi prosím kdokoliv z vás vysvětlete, jak se tahle metoda provádí a co kdo z toho má. Já jako chápu, že jakmile to na chlapa jde, vytáhne bimbasa a stříká vedle. No ale co dál? Podle mě to musí být pro muže dost stresující a pro mě by bylo taky, myslet na to, abych stihla mít orgasmus včas před partnerem. A co takový společný orgasmus? Na ten si asi dvojice praktikující přerušovanou soulož musí nechat zajít chuť. A co když muž již ejakuloval, ale žena orgasmu ještě nedosáhla? To jako šmitec? Nebo rychle dodělat vibrátorem či rukou? My to řešíme tak, že chlapa obrátím na záda a poloha na koníčka mi zajistí rychlé dosáhnutí orgasmu, než erekce opadne. Ale v případě přerušované soulože bych byla nahraná. Stejně tak za ta léta jsme se naučili na sebe čekat a dosti často máme společný orgasmus a ten by asi také při přerušované souloži možný nebyl. A jako řeknu vám, je dosti smutné, když máte orgasmus a péro jaksi vyklouzne. Jako může se stát, ale aby to bylo pravidlem, to bych se na to vykašlala.

Většina žen stejně nemá vaginální orgasmus. Takže se to musí řešit jinak.

motak
Normálně, nastoupi soused a s nim to dojedes...
tia
hodnocení

Muj pritel to sam takhle chce za tu dobu si na to zvykl a nijak zvlast mu to nevadi, vetsinou to vyjde dobre, ale jelikoz se stale poznavame tak stale i zjistujeme co a jak ale vzdy jsme spokojeni oba dva :)
joudic*
proc stresujici, naopak partnerka nemusi mit zadny stres, je prvni na rade, alespon se mnou, cili to oddaluju klidne hodiny dokud neni vystarano, a protoze jsem celou dobu blizko, tak nemam problem pak vicemene na povel vyvrcholit, takze zatimco partnerce konci orgasmus, uz ji hrejou moje deti na zadech nebo na brichu. Takto to mam stejne nejradeji, byt stale blizko vyvrcholeni, je to intenzivni a trva to nekonecne dlouho, ne par sekund pri orgasmu, pohonit si muzu u pocitace a ne v partnerce. Kdyz jsem mel partnerku, ktera mela radsi rychlovky, tak me to moc nebavilo... kdyz hrozi nebezpeci zpomalim, a kdyz kriticke nebezpeci rychle vytahnu na par sekund dokud se joudík nezklidni, a muze se pokracovat. Podle me podobne to ma spousta chlapu, jen typ sbijec nasadi tempo a jede vyhrat zavod.
joudic*
navic si taky to vyvrcholeni musim nejak privodit, cili nehrozi, aby ho partnerka v sobe po dobu orgasmu uz nemela, ba naopak musim na chvili prepnout na sbijecku.
tia
hodnocení

Stejnym zpusobem to dela i muj pritel

hodnocení

1x

Já praktikuju přerušovanou soulož dlouhé roky, žena je celou dobu bez antikoncepce a ok. Když jsme opakovaně chtěli počít, bylo to velmi rychle, takže u nás je metoda spolehlivá dostatečně. S antikoncepcí bych se nebál, bez antikoncepce je to už pro většinu lidí méně spolehlivé - především vinou malé vůle u chlapů.

tia
hodnocení

Děkuji za napsání tohohle komentáře jsem mnohem klidnější

liska5
hodnocení

1x

Chápu to dobře, že berete hormonální antikoncepci? Pak by neměla být obava.

tia
hodnocení

Ano beru hormonalni antikoncepci, ale ani ta neni na 100% (co vlastne v dnesni dobe je 100%?) tudiz zjistuji jak to maji ostatni, muj pritel je v preruseni, ale zkuseny a dava si pozor
itguru*

Přítelkyně bere antikoncepci a za 5 let nic. Takže funguje.

liska5
hodnocení

1x

Pokud beru hormonální antikoncepci, tak bych v době neplodných dnů přerušovanou soulož neřešila. To snad jen v období okolo ovulace.

ka
Vy jste taky ovulace, kdy si zapamatujete, že při braní HA zadna ovulace není! Kdyby pri HA byla ovulace tak, je HA trosku zbytečná nemyslite. Krvaceni je způsobeno poklesem hormonů, nejedná se o skutečnou menstruaci, ale pseudomenstruaci.

asd1
hodnocení

0x

Jasně že kapka lásky existuje *smich* Ovšem proč to se strachem přehánět, když děti jsou fajn... *houpy*

tia
hodnocení

Ano deti jsou fajn ale stale studuji takze by to nebylo zrovna nejvhodnejsi ale nahoda je blbec ikdyz vim ze kdyby se to stalo tak bych na to nebyla sama tak urcity strach stale zustava

veronika008*
hodnocení

0x

Co zkusit pesar ( + spermicidní gel)?

https://www.modrykonik.cz/snazime-se/pesar/

Je to pěkné video,hezky vysvětleno. Ale určitě nechci propagovat jakoukoliv konkrétní firmu:

floro*
hodnocení

0x
Pokud berete antikoncepci, tak nevím, čeho se bojíte?
Nicmene pokud je váš partner ochotný prerusovanou souloz praktikovat, tak zvažte její užívání. Je to to nejhloupejsi rozhodnutí, kdy vysazení antikoncepce oceníte až ve vyšším produktivním věku. Dodnes lituji, že jsem ji užívala.
My praktikuje mě prerusovanou souloz roky, dítě jsme si udělali na druhou dobrou. Praktikujem zase. Pokud chcete být jistější, můžete používat spermicidni gel nebo pesar nebo oboje.
tia
hodnocení

Muzu se zeptat jaky problem jste mela s antikoncepci?
floro*
Pernamentni bolesti prsou, problémy se štítnou žlázou. Nikdo sice neřekne, ale když jsem chodila na vyšetření než se stanovila diagnóza, tak to bylo hned po kouření první na co se ptali. Byla jsem v páťáku na vysoké.
Za další je to jeden z více příčin problémů s reprodukcí. V době, kdy se mají reprodukční orgány rozjíždět a dozrávat, tak my ženy tam navalime chemii, která je prakticky odstaví.

joudic*
hodnocení

0x
kazdy to ma jinak, v mem nejsou, jsem po cca 25letech aktivniho sexualniho zivota zatim bezdetny a kondom jsem tak leda ve 14ti naplnoval vodou, abychom to mohli hazet po lidech z panelaku. Ledaze by se mi pak nekdy ozvalo dite jako Krausovi.
Jestli berete antikoncepci, tak jedina vyhoda prerusovane souloze je, abyste ji nemela po sexu zasvinenou od spermatu.
pb®

A spermiogram máte v pořádku? Tedy víte s jistotou, že celou tu dobu nestřílíte slepýma? A co partnerky, ty jsou dětné a schopné otěhotnět ihned?

titi
hodnocení

0x
Ahoj, urcite pouzivejte ochranu! Alespon kondom. S pritelem sme to meli podobne, bohuzel jsem pred 2 lety prodelala interrupci,diky preejakulatu.
joudic*
a mela jste zaroven antikoncepci jako tazatelka? urcite ne ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]