Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše oblíbená pizza

Od: vzoblibna odpovědí: 30 změna:

Jaká je vaše oblíbená pizza?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
30.08.20 14:30
hodnocení

13x
Vaše oblíbená pizza
krtek6

já když vidím ten citron na tom řízku tak se mi otevírá kudla v kapse...stejně jako brusinky se šlehačkou na svíčkové*alene* to je taková prasárna co svět nezažil

joudic*
krtek.. presne ani klackem bych se toho nedotkl a kdyby mi to v restauraci prinesli, tak to vratim.. nastesti maso jim minimalne, tuplem v restauraci
A mně zrovna citrón s řízkem chutná. Dneska jsem ho měla a šťávu na řízek vymačkala. Akorát že to měl být vepřový řízek, ale byl kuřecí.
V jídelním menu mají napsaný vepřový řízek. Jiný zákazník by jim to vrátil, pokud miluje vepřový. Poslední dobou se v těch restauracích hodně "sekaj".
asd1

Limetka vy citróni *smich*

Pizza víceméně jakákoliv od italskýho kuchaře... Většinou klasika Marguerita,,

krtek6

kde by ti banáni v těch restauracích vzali limetku...tu si šetří do chlastu...dává se tam kytrón...a je to hnus, velebnosti...neznám člověka v mém okolí co by to jedl...všeci to vyhazují...aj když se v restauraci dívám co s tím Ti co si to objednají dělají, tak 99% z nich to hodí na stranu a nechá to tam být

Krtku, v mém okolí to lidé jedí a jak jim to chutná.
vilik*
Krtku, každý ať si papká, na co má chuť. Pokud má chuť na jahodový pudink se zelím, ať si ho dá.
Jestli máte zájem jíst pouze původní jídla, tak se budete muset omezit jen na syrové maso, listí a vyhrabané kořínky.
Pravdu máte akorát v tom smyslu, že jídlo objednané v restauraci byste měl dostat v očekávaném složení nebo byste měl být upozorněn na jiné suroviny například v jídelním lístku.
Slaný koláč s ananasem jím taky a taky tomu říkám pizza.
007cz

V restauraci se snažím dodržovat alespon základní etiketu stolování, mezi ty základy patří necivět cizím lidem do talíře. ;)

liska5
hodnocení

8x

Havaj s ananasem a žampionová.

krtek6

ANANAS NA NAPIZZU NEPATŘÍ! *bum*

liska5

A tvarůžky nebo špenát ano?

Prostě si tu klasiku nazdobím podle své chuti.

krtek6

kvůli tvarůžkům a špenátu se nevedou celosvětové diskuze na tohle téma...a ...pizza s ananasem je omyl...nedávno to psali v souvislosti s úmrtím toho borce ji omylem vymyslel

Přestože ji spousta lidí nenávidí. Osobně by mi taky nenapadlo si ji dát. Tak je Hawai (s ananasem) oblíbená hlavně mezi ženami.

kepler*
hodnocení

3x

Takovou, kterou si udělám sám: s podušenými hříbky, se slaninou, rajčaty a paprikou. Jenže si ji moc nevychutnám, protože ostatní mi ji hned sežerou.

jezevec*
hodnocení

1x
Čtyři druhy sýra a dvojitá porce oliv

72mona
hodnocení

1x
Má nejoblíbenější byla domácí. Spíš než pizza to byl slaný koláč. Základ: těsto na pizzu, olej, kečup (protlak či rajčatová omáčka), oregáno. A pak už se jelo dle ingrediencí, co dům dal. Cibulka, různé druhy salámů a sýrů, paprika, kukuřice, rajčátka (bez "soplíků")...a nakonec se to zalilo rozšlehanými vejcem a znovu posypalo sýrem. Teď už si ji dělám jen občas, spíš si zajdu do pizzerie na pizzu Cardinala (sugo, šunka, olivy, sýr). A když je babinec, nepohrdnu i tou Hawaií. Kupovaným se vyhýbám, většina byla zklamáním. M.

hodnocení

0x

Název se těžko určuje... protože každá z frančíz Ogarova cateringu ji má pojmenovanou jinak...

Namátkou: Modřany city, Otorkovice city, Wolkerova báseň, atd...

Složení: tomat, bravo cream, trojitá porce anglické slaniny, česnek

hodnocení

0x

Já miluji smetanovou od firmy Nominos.

doplněno 04.09.20 07:37:

Koupila jsem si zmraženou od dr. Oetkera. Nechutnala mi, smrděla kvasnicemi.

lidus*
hodnocení

0x

Carbonare, firma AMICI. Pak jakákoliv kde je smetanový základ, nejsou olivy, ananas a cokoli z moře.

hodnocení

0x
Tvarůžkova, Chacharova pizza

Ta je taky moc dobrá... *palec*

hodnocení

0x

Vždycky to bývala žampionová, ale nějak to naposledy asi dvakrát nebylo ono.

Ale ať už je jakákoliv, mám na ní ráda rukolu. Naprosto vášnivě.

etana*
hodnocení

0x

S pálivým salámem, feferonkami, uzeným sýrem. Ale nejraději ji upeču sama, se vším, co doma najdu.

hodnocení

0x
Já mám ráda od Dr. Oetkera šunkovou a i jiné druhy. Ale nezapomenu na pizzu v Itálii. Jak byla nedobrá.

joudic*
02.09.20 07:39
hodnocení

0x
s`barro

figurek*
hodnocení

0x

margarita.

daniela1
hodnocení

0x

Z mražených Dr. Oetker BBQ Pulled Pork. :)

Jakékoliv čerstvé přímo z kvalitní pizzerie se ale nevyrovná žádná jiná. Houbová, funghi, je tedy moje oblíbená v pizzerii. :)

hodnocení

0x

Z mražených Dr. Oetker Polo a v pizzerkách si dávám obvykle s olivama, artyčokem, houbama a šunkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]