Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat krásné džíny pro moji dívku (17 let)

Od: tymedostavas® odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, chtěl bych svojí holce koupit nějaký opravdu hezký, tvarovací džíny, nejlépe černý nebo světle modrý či mramorovaný. Hlavně bez dir. Nevíte kde na internetu bych mohl nějaké takové džíny sehnat, co jsou skutečně hezké na postavě a jakoby ji tvarují? Problém je v tom, že do nich mužů investovat jen maximálně 1000kč . Tak bych Vás poprosil o nějaké do této cenové relace.
doplněno 28.08.20 19:35: Ptám se hlavně proto, že opravdu nemám zkušenosti s nakupováním oblečením pro dívky přes internet a ani ve značkách se moc nevyznám . Velikost vím samozřejmě přesně. Jen si myslím, že tu určitě bude někdo kdo ty zkušenosti má rozumí tomu a může být třeba i v podobném věku.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Odpovím půjčeným obrázkem:
Kde sehnat krásné džíny pro moji dívku (17 let)

joudic*
hodnocení

4x

obleceni je nejhorsi darek, jsem chlap a nesnasim to, chci si sakra vybrat sam a ne pak jeste resit hadku (jeji), kdyz se mi to nelibi nebo nesedi

hodnocení

3x
Tohle si slečna musí vyzkoušet osobně, aby sedly. Správná velikost je jen půl úspěchu, hodně dělá i střih. Počítej, že budeš nejspíš muset vracet zpět. Stojí eshop opravdu za to? Odpověz si sám, netvrdím tím vyloženě ne...

senior
hodnocení

2x

Nejlepší bude koupit 1000 korunový poukaz.

Myslíte to dobře, ale je dost střihů, dost výrobců, dost různých měřenek a číslování. Můžete mít štěstí, že se zadaří, ale také můžete balit a posílat zpět a žádat o jinou velikost, nebo jiný střih.

bonprix.cz/...

Omlouvám se, ale jsem v tomto případě skeptická.

Chce to v obchodě vyzkoušet.

doplněno 28.08.20 20:11:

Myslím, že ten Bonprix má v džínách velkou nabídku a každá kalhota má ještě další varianty v barvě, cenově to také není špatné. A je tam hodně strečových, tedy těch, které pěkně padnou a vytvarují.

iv®
hodnocení

2x
Zdravím, zkuste aplikaci About You, zadáte co chcete koupit nastavíte filtr do 1000,-kč a vyjedou vám nabídky všech džín v dané cenové relaci. Nabízejí i bezplatnou výměnu či vrácení peněz. Ale určitě bych raději doporučila vzít slečnu na nákup ať vyzkouší a Vy pak můžete zaplatit.

pet32
hodnocení

2x

Urcitě je lepší vyzkoušet, sice víte velikost, ale u každé značky je jiná velikost. Sice můžete vrátit, ale poštovné platíte, lepší vyrazit na nákupy a společně vybrat

itguru*
hodnocení

2x

zalando.cz/... nebo si vyber nějaký jiný, který se ti líbí víc. Zalando je ověřený obchod. Můžeš zboží i zdarma vrátit. zalando.cz/...

Obecně nemám rád, když se jako dárek dává oblečení. Nemusí padnout, nemusí se líbit. Pokud oblečení, tak max poukaz 1000kč na nákup.

hodnocení

2x
Za mě Freddy jeans. U většiny pěkně tvarovaných holek perfektní volba.Ale záleží dost na postavě. A take se nevejdete do 1000 Kč. Alternativou je napodobenina Jessica. Je pravda,že ucházející mají v Bonprix a jsou i za rozumnou cenu. Jedny od nich mám. Maminka jich má z Bonprixu vícero..občas jsme je také museli poslat zpět kvůli střihu, ale s tím se musí počítat.

gnbx
hodnocení

2x
Při koupi kalhot jich kolikrát je potřeba vyzkoušet třeba 20 než narazíte na takové, co alespoň trochu přijatelně sedí. Takze se nejspíš netrefite. Čímž radost moc neuděláte. Kupte radši něco jiného

tebi
hodnocení

2x
Já bych se toho nebala,moc nechodím po obchodech, nesnáším to. A jsem schopná objednat vše. A to jsem tlustá, 90% věci mi sedí.A na kluky objednávám též, sedí vše. Pokud holka je štíhlá, budou ok.Jen je třeba objednat takové jaké běžné nosí, typ, tvar . V tom je kouzlo, kup jí to,co má ráda a jí se budou líbit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]