Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je dobré baňkování, ví někdo?

Od: mariesedmaa odpovědí: 2 změna:

Bylo mi doporučeno baňkování, má s tím někdo zkušenosti? Zajímalo by mě, o co vůbec jde. Díky moc za odpověď *jasne*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sázení baněk - baňkování. Používá předem zahřátých nádobek, většinou skleněných, které při chladnutí vyvíjejí podtlak na kůži a podkoží. Působí nepřímo přes jednotlivé reflexní zóny na příslušné orgány.

Zdroj: internet

hrosik*
hodnocení

0x

Taky mi bylo doporučeno. Aji jsem na něm byla. Popisuje to příspěvek viz výše. Pokud jsou záda ztuhlá a bolestivá a jakoby nejde na zádech porádně vzít za kůži, prostě přilepená záda, tak je na to právě to baňkování. Baňkováním se problematická místa a bloky uvolní, pak by se popřípadě mohla udělat klasická masáž. Bez baňkování by nešly svalz promasírovat. Takže začíná se s většíma nádobkama, kde není tak velký tlak, přikládají se na záda. Masérka hned pozná problematická místa, tam pak dává baňky menší. Zůstávají po tom červené kruhy, nebo modřiny (když je problém).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]