Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zavázat náramek z provázků

Od: denny276® odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer *slunce* Dostala jsem od kamarádky náramek. Ty konce byly nějak provlečené v očku na konci. Já to ale tak dlouho povolovala, až jsem oba konce vytáhla. A teď- dá se to nějak uvázat aby šel náramek sundat v případě potřeby? Mívala jsem kdysi s takovými posunovacími uzlíčky... Ani jsem nepostřehla,zda na tomto byly..asi ne,jinak bych to nevytáhla. Jak to patří zavázat? Je to jedno,když provleknu oba konce očkem a nějak protáhnu a závažu na obyčejné uzle? * nevi* Děkuji
Jak zavázat náramek z provázků

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

25.08.20 23:07
hodnocení

2x

hodnocení

Jo jo, toto jsem také našla. Ale jiné kousky bavlnek ve stejných barvách nemám... Už jsem tam nadělala uzle *smich* Děkuji

hodnocení

1x

Já bych na ty volné konce navlékla korálek do barvy, změřila si délku, zajistila uzlíkem a do očka ho zapínala.

hodnocení

*bzum* a jo! Že mě to nenapadlo! Vždyť jsem to jako malá dělala *jasne* no,uz je tam uzel *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]