Dobrý den, mám trochu problém s balerínamy..a 36 nejmenší dámská velikost mě nová větší takže musím kupovat dvoje vložky A zase jedna ta vložka pak vylézá. Mám moc úzkou a malou nohu. Přikládám foto těchto balerín 36 vel které jsou větší v nártu ale z nohy nepadají. A chodí se v nich výborně. Myslíte že nevadí z hlediska módy trochu ta mezera . Záleží taky jak vyfotím . Popř rady jak udělat aby mě perfektně sedly protože dvě vložky prostě v botě nedrží klouže to ven. První dvě fotky sedím. Při chůzi tak volné není.
A já půjdu proti proudu. Boty se mi moc líbí a myslím že na noze vypadají dobře. Že jsou volnější, to ano, ale nikde není psáno že mají být na noze nacucnuté jako neopren. Měla bych strach z toho, aby se nezouvaly, aby se ještě nevytahly. Ale pokud se vám chodí dobře za mě je to ok. Je to vždycky věc vkusu. Když vidím kolik ženských nosí podle mě naprosto hnusné Rieker boty které jsou možná pohodlné ale podle mě prostě hnusné. Nebo kolik ženských nosí malé boty. S vyčuhující patou a přesahujícími prsty... tak těm se třeba nebude líbit tento styl. A naopak. Určitě radši kouknu na štíhlou nožku v pěkné trochu volnější botce než na obhroublou ploutev vytékající z boty všemi směry
tazatelka
Děkuji za názor . Předpokládám že od ženy . Já zkusím dát nebo sehnat tlustou vložku do bot .
Souhlasím s tím, že mírně větší boty vypadají na noze lépe než malé. Ale myslíte, že někdo nosí dobrovolně menší obuv a ještě si v tom libuje? Já mám nohu vel. 40-41, poměrně úzkou a s hodně vysokým nártem. Sehnat padnoucí boty není vůbec snadné.
Ty botky jsou moc pěkné, na podobné jsem koukala. Jenže já mám opačný problém. Velikost 41. U Adidas většinou 41 2/3. Takže mám "smolíka".
Jak píšete, že vám druhá vložka vylézá... Zkusila jste je k sobě přilepit? Tak vytvoříte jednu silnější, která rozhodně nikam nepoleze. M.
doplněno 25.08.20 16:35:
Humanic, ale Adidas to nebyly.
tazatelka
Taky mě to nepadlo..ale zase jsem zvyklá vložky vyprat a nevím jak to lepidlo..no ale zkusím asi. Ještě se zeptám kde jste na ně koukala? Já je mám z Facebooku..
Boty jsou vám velké, noha vám bude plandat v botě, jestli vám je to příjemné? Ještě můžete pořídit takové polštářky, ty se nalepí do bot a botu zmenší, ale to neřeší ta volnost u nártu
tazatelka
Když si dám ještě jednu vložku není to tak hrozné..a chodí se v nich krásně..ale dvě vložky prostě nedrží..ale já mám problém u všech balerín..a hodně jich i zničím..málo které mě vydržely..
tazatelka
Já mám strašně úzký nárt..
pet32
Jestli jsou pohodlné pro vás, nepadají z nohy, tak je noste
tazatelka
Ano jsou moc pohodlné ..nemám z nich ani puchýře..ale jak to udělat u toho nártu? Mě se moc líbily .
pet32
A nemají takové v dětské velikosti? Patu můžete vycpat, jestli to pomůže
tazatelka
Dětská velikost no máte pravdu všude mě tam posílají..a shánět boty do tanečních hrůza
pet32
Ale u malé nohy, můžete najít dětskou obuv, ale představte si, že jako žena máte vel. 45, to je ještě horší, možnosti velmi slabé
Nelíbí se mi to. Noha v tom plave. Připadá mi to, jak ta sanitární obuv pro rentgenového laboranta nebo pro pracovníka do sádrovny. A chůze v tom bude hrozná, bota se bude vyzouvat, noha v ní ujíždět.
Takové lepší crocsy. Příšerné. Ale jestli zrovna sekáte trávu, tak OK. Obecně, žena v jakýchkoli plackách bez podpadku nevypadá dobře, i kdyby to byly boty od kohokoli..
tazatelka
A co když žena nemůže nosit podpadky ze zdravotního důvodu.
Pokud nemůže nosit třícentimetrový podpatek ze zdravotních důvodů, tak tuhle hrůzu už vůbec ne. Všimněte si, že zdravotní obuv má vždy nějaký klín.
tazatelka
Tak třeba ve zdravotních pantoflích jsem se málem zabila. Jsou strašně vysoký pro mě . Mohla bych mít možná tak 1,5cm ale mám dost uvolněné kolena ..a už i po operaci zpevněné..teda to jedno.
Tak vidíte, zdravotní obuv je pro vás problém. Máte zničené nohy z těch neforemných hnusných placek, tím pádem nataženou a uvolněnou achilovku, zborcenou klenbu do platfuse, a když si vezmete i malý klín, neudržíte se. Normální boty mají klín, i tenisky. Proč asi?
tazatelka
Dobře . Tak mě prosím zde poraďte . Kvalitní obuv pro velmi úzký nárt k sukni . Asi teda s páskem. A bez podpadku. Když tak jenom 1 cm . Mám fakt v háji nohy . Jinak v práci nosím gumové pantofle.
Ohledně obuvi neporadím konkrétně, ale pokud máte v háji nohy, tak balerínama to ještě zhoršujete. Chce to zajít do prodejny, poradit se a vyzkoušet, aby na noze seděly. Tady jste se ptala na názor, jestli ty křusky vypadají dobře...
Trochu mne překvapuje, že se vám v nich dobře chodí a nevyzouvají se vám, protože vám jsou tak o jedno číslo větší. Nepadnou vám, ale řiďte se tím, co vám vyhovuje.
Úplně ideální to asi není, ale jako člověk, který má s botami sám potíže, neřeším podobné nedostatky většinou ani u sebe, natož u ostatních. Pokud se vám nevyzouvají, je to asi v pohodě. Přesto mě ale napadá, že by mohly pomoci vložky do bot s klínkem (ortopedické apod). Klínek je u těchto vložek nízký, ne jako u zdravotní obuvi. A opravdu je vhodnější nenosit úplně placaté boty, zvlášť pokud máte zřejmě problémy s klenbou.
tazatelka
Děkuji mohly by jste mě jsem vložit jak taková vložka vypadá? Ještě jsem o nich neslyšela. Ale půjdu se po nich podívat.
Mám na mysli něco takového (vložky mají zvýšený okraj v patní části; klínek není tak vysoký, jak vypadá). Obrázek jsem našla na těchto stránkách. Dále by nemusely být špatné např. tyto vložky pro sport.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.