Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oddálit menstruaci

Od: anonymkaa odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, je mi 16 a nutně bych potřebovala oddálit menstruaci, nejméně o týden později. V soboty na neděli, tento týden, jedu s rodiči na dovolenou na koupák (naštěstí na 1 den) a já se bojím že mě to tam zrovna chytí. Tampon se mi používat nechce protože se toho bojím a nikdy jsem to nezkoušela a prášky na oddálení jménem norerhisteron nelze jen tak koupit v lékárně. Urychleně potřebují prosím nějakou radu. Děkuji. Bohužel si nevzpomínám, kdy jsem to naposledy dostala.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x

Co by mohlo pomoci tak poradna dávka Vit c. Každý den.Nejlepe ovoce ze zahrady.

anonymkaa
hodnocení

Děkuji, vyzkouším

liska5
hodnocení

0x

Tyto manipulace s termínem menses se musí řešit s gynekoligem měsíce dopředu. Aspoň závodní plavkyně to tak mají, když se plánuje mistrovství..

To je úděl nás žen a dívek, že někdy prostě do vody nepůjdem. Pochybuji, že velkou dávkou C vitamínu posunu menses. Když mají přijít, tak příjdou. Tím silným C vitaminem si akorát podráždíš žaludek a zatížíš ledviny.

tebi
hodnocení

0x

Na mne Vít c působí , není třeba pochybovat. Stačí kg ovoce denně a je za vodou. Já bych teda v 16 určitě na gyndu kvůli tomu neletěla...Ten ji stejně nabídne jen chemii.To ovoce je o level výš...Pro jistotu pribal tampony mini, to není žádná hrůza...

teri*
hodnocení

0x
Kupte si menstruační kalíšek :) Můžete se s ním bez rizika koupat.
tebi

Ani ten menstruační kalíšek není bez rizika, pokud se přeplní, třeba v noci. Z té krve , která se vyleje do těla prý může vzniknout indometriOza. Já bych řekla, že nejzdravější jsou bio vložky,ovšem nejpohodlnější nejsou a občas nevhodné.Je to těžké, ideální není nic...

tia
Navim mens. Kalisek je pro ty co uz meli pohlavni styk co jsem tak slysela
teri*
A kde jste prosím slyšela o tom, že by nemela používat menstruační kalíšek dívka, která nemela pohlavní styk?
Myslíte endometriózu? Samozřejmě, že kalíšek může přetéct, ale to už pak hraničí s tím, že jej má žena v sobě opravdu dlouho. Je to pouze o vlastní zodpovědnosti.
Navíc se jedná o mylnou informaci. Skoro u každé ženy se v období menstruace krev “vrací”. Není zcela jasné, jaká je příčina endometriázy.
tebi

Proto zmiňují ,že jde o použití kalíšku v noci. Endometriózu zmiňoval jakýsi lékař, v souvislosti s použitím kalíšku. Tampony mohou způsobit toxický šok. Takže já bych volila vložky, u tak mladé holky. Samozřejmě v bazénu je to nevhodné. Ale tam jde o max pár hodin...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]