Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé dítě a znečištěný písek

Od: karola odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, už se vám stalo,že by si dítě - 2 roky,hrálo na písku, který může být znečištěný a potom sebralo na zemi zahozené jablko a než jste stačili zareagovat, tak ho začalo kousat? Hlídala jsem vnuka a právě dnes se mi to stalo. Mám obavu, aby vnuk neonemocněl. nebylo to klasické pískoviště,jen hromada písku na veřejném prostranství,kde běhají psi a kočky. Co můžu dělat, aby byl vnuk v pořádku? Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x

V poradku. Jde o pestovani imunity. Hlavne nebyt cimprlich.

karola
hodnocení

Děkuji i ostatním, už jsem klidnější, vnuk je něco jiného než vlastní dítě, to je člověk mladší a nemá čas řešit takové věci.

hodnocení

6x

@karola - Co můžu dělat, aby byl vnuk v pořádku?

Umýt ruce a pusu a nedělat si starosti ;). Vy jste to s dětmi nikdy nezažila?

hodnocení

4x

Dobrý den. Nestresujte se, v tomto děti nelze uhlídat. Vnuk to přežije bez újmy! Tak, jako spousta jiných dětí.

lidus*
hodnocení

4x

Má vnučky dvě, první nesní neumyté jablko, má atopický ekzem a alergie na kde co. Druhé i kdyby spadl bonbon do h..., otře o triko a strčí do pusy, naprosto zdravá. Neřešte to.

hodnocení

0x

Tato historka mi připomenula mě, koncem 60tých let. Dostala jsem umístěnku do pohraničí, do jednotřídky. Děti 2-7 let. Malá holčička se najedla písku dříve, než jsme jí v tom stačili zabránit. Po obědě horečka, bolesti bříška a zvracení. Než z Bruntálu přijela sanitka, byla jsem hrůzou bez sebe. Doktor prohmatal a pravil že se jedná o začínající angínu. U holčiček je běžné zduření žlázek a bolesti bříška. A fakt, byla z toho angina jak hrom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]