Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maska na zničené vlasy

Od: smilinka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,:)

mám středně dlouhé hnědé vlasy.Měla jsem 2x přeliv, ale teď už mám barvu vlasů téměř přírodní, ale vlasy mám zničené.Splihlé a bez lesku.*nevi*

V obchodech je spoustu různých vlasových masek pro oživení, ale já tomu moc nevěřím,

jelikož používám kvalitní vlasovou kosmetiku, ale nepomáhá.*fn*

Nevíte o nějké přírodní-domácí masce na vlasy, ketrá by jim dodala potřebnou výživu?Díky*frajer*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

judy1*
hodnocení

3x

Ahoj,zkus olivovy olej s vajíčkem,nech klidně i půl hodiny působit,ale pozor při vymívání ne horkou vodou,aby ti to vyjíčko neudělalo neplechu.Jinak je výborný lesk na vlasy Trend-up/cca 140kč/

hanulka*
hodnocení

3x

Ahoj,

ono je otázka, co je to kvalitní vlasová kosmetika. Používám Lˇoreal profesionel regenerační masku i šampon, sedí.

Na lesk vlasů jednoduše doporučiji troška octa do závěrečného oplachování, tím se mi vlasy vždy spraví. Je to taková rodinná tradice a vracím se k ním jak "mám problémy! s vlasy. Na zplihlé vlasy pomáhá zastřihnout, oživit účes :)

tak to rychle bude O.K.

amlim*
hodnocení

2x

Já doporučuji vlasovou kosmetiku Satinique,pro náročnější.stoprocent pomáhá,ale mohu poradit i domácí-přírodní masku.

Ušlehejte vaječný žloutek,lžíci olivového oleje a šťávu z menšího citronu.Naneste a lehce promněte do umytých mokrých vlasů ,zabalte do mikrotenu a ručníku. Nechte působit 15-20 minut. Potom opláchněte, lehce přemyjte šamponem a dejte kondicioner,který opláchnete a vlasy upravujete obvyklým způsobem.Toto je starý účinný recept pro výživu vlasů.*tanec*

Jsou-li bez lesku-doporučuji Satinique Gloss Serum.

Tak přeji úspěch!*uspech*

hodnocení

2x

Zkuste obyčejnou majonézu,je to vyzkoušené,napatlat na vlasy,zakrýt igelitem a nahřátým ručníkem.Sedět v tom půl hodiny i více a pak důkladně umýt šamponem,a do poslední vody přidat ocet a opláchnout.Zkuste to je to starý babský recept...:)Vlasy jsou zregenerované,jemné a lesklé...Ještě si při tom sezení v ručníku dejte masku na obličej,abyste využila čas na zkrášlení...

mahulena*
hodnocení

0x

zkuste zábal celé vejce nechte zapařit co nejdéle a umýt nakonec šamponem na zničené vlasy super

palom*
hodnocení

0x

Někde jsem četla, že aby vlasy byly lesklé měly by se oplachovat spíše vlahou až studenou vodou. Co se týče objemu, oplachovat a fénovat v předklonu.Já jsem teď přešla na na výrobky od Welly. Ty co mám jsou sice dražší, doporučila mi je kadeřnice a jsou fakt perfektní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]