Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 Menstruace za sebou

Od: alzbeta odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

už téma napovídá, že bych spíš potřebovala dámskou radu, cca 2.7.2020 jsem byla na kontrole u své gynekoložky, vše tam bylo v naprostém pořádku a i ze stěrů nic špatného nenašli, ale nyní se mi stalo to, že jsem to dostala dne 6.8.2020 a cca 14.8.20 mi to končilo, jenže pak jsem asi za dva dny začala trochu špinit a ode dneška to mám takové jako kdyby mi to opět začalo, zajímavé je, že toho 6.8. a ten skoro týden jsem až tak moc nekrvácela, to až při téhle druhé menstruaci. Přítele sice mám, ale cca půl roku spolu nic nemáme, zkrátka mám takové období, naštěstí přítel je chápající, takže z pohl.styku to být nemůže, hledala jsem a někde jsem to z toho vyčetla, že by to mohlo být i z toho, což u mne nehrozí. Nemáte s tím taky někdo zkušenost? Já jsem dle gynekoložky v pořádku, tudíž buď je to zkrátka nějakým stresem, ten sice také mám, ale neřekla bych, že až tak hrozivý nebo opravdu nevím. Předem děkuji.

PS Jinak před 4 roky mi byl odebrán levý vaječník, tak jestli se teď nepojašil. :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x

Hormonální nerovnováha, když jste byla teď na kontrole nechala bych to tak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]