Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím Vás, potřebovala bych poradit s obalem na mobil. Dostala jsem dárkem mobil a k tomu obal, prý stál jen 20kč a že je z Číny (prostě lepší cena než tady). Bohužel to tehdy objednával někdo, koho ani neznám a tak bych se Vás ráda zeptala, zda neznáte nějaké takovéto dobré stránky na internetu, odkud bych si mohla koupit/ objednat obal na mobil a za tak dobrou nízkou cenu.
Děkuji Vám předem za tipy.
No rozhodně NE "Poštovné zdarma" . To už víme všichni, že to je tam předražené, není vůbec spolehnutí že zboží dojde a ničeho se kupující nedovolá. Už se o tom zde psalo několikrát. Spolehlivý a nejlevnější je "AliExpress". "Wish" vydělává na poštovném a zboží se tam prodražuje. Já sama jsem pro své známé na "AliExpressu" objednávala tyto kryty mnohokrát a na různé mobily a vždycky to bylo k naprosté spokojenosti kupujícího. Cena velmi nízká a kvalita velmi dobrá.
Ringo, díky, to vypadá dobře. Neznala jsem. Asi bude systém hodně podobný s AliExpressem. Jak dlouho už tam nakupuješ?
Gearbest je teda pěkně předražený. Schválně jsem se tam koukla a namátkou vybrala jeden předmět cz.gearbest.com/... a pak jsem to samé našla na AliExpressu tady a když to vynásobíte 6x tak u Aliexpress zaplatíte za šest dávkovačů semínek necelých 100 Kč., au Gearbest 300 korun a plus 108 korun poštovné. Takže celkem o 4 stovky navíc. A to není jenom tohle, všechno je tam opravdu hodně drahé. A navíc, u Aliexpress nemusím kupovat sadu 6 kusů, mohu objednat jenom jeden kus, nebo dva.
U Aliexpresu nechápu, když je uvedeno poštovné, proč se mění s počtem objednaných kusů. Vždy nahoru. Většinou zcela proporcionálně, takže přijde na stejný peníz objednávka 10 kusů, jako 10x 1 kus. Jindy se tak výrazně poštovné nezvedá. Nenarazil jsem na nabídku kde by poštovné zůstalo stejné při jiném počtu kusů v rozumném rozsahu. Třeba 3 malé kusy. Nemyslím třeba 100.
Tohle není praktika pouze u AliExpress. Tam se to sice občas stane, ale není to pravidlem. Ale u Wish to pravidlem je a poštovné je na rozdíl u AliExpress poměrně vysoké. Ale všimla jsem si, že se to v poslední době hodně mění i u AliExpress. Například nějaké zboží stojí 1$ a pošta je skoro 5$ a to už se nevyplácí, tak hledám jiného prodejce. Prozatím jsem vždycky našla.
Obaly na mobily kupuji levně , zjistím velikost , přizpůsobím si je vyseknutím otvorů jak potřebuji když nepasují přesně (nebo vyříznu kobercovým nožem a pod.) jak potřebuji , vaničku z umělé hmoty odtrnu a vyhodím, oboustranou kobercovou pásku spojím dvě dohhromady abych měl prozatím z obou stran krycí papír abych mohl pak jednoduše stříhat nůžkami tvar jaký pak potřebuji na přilepení k zadní straně tel. Drží to bezvadně a nemá to chybku.
Tam je je šipka je čip od bankovní karty , pohoda nemusím hledat kartu - jen přiložím.
Jo a objednám a druhý den vyzvednu na pobočce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.