Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetové stránky na objednání zboží z Číny

Od: ann* odpovědí: 15 změna:

Ahoj,

prosím Vás, potřebovala bych poradit s obalem na mobil. Dostala jsem dárkem mobil a k tomu obal, prý stál jen 20kč a že je z Číny (prostě lepší cena než tady). Bohužel to tehdy objednával někdo, koho ani neznám a tak bych se Vás ráda zeptala, zda neznáte nějaké takovéto dobré stránky na internetu, odkud bych si mohla koupit/ objednat obal na mobil a za tak dobrou nízkou cenu.

Děkuji Vám předem za tipy.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No rozhodně NE "Poštovné zdarma" . To už víme všichni, že to je tam předražené, není vůbec spolehnutí že zboží dojde a ničeho se kupující nedovolá. Už se o tom zde psalo několikrát. Spolehlivý a nejlevnější je "AliExpress". "Wish" vydělává na poštovném a zboží se tam prodražuje. Já sama jsem pro své známé na "AliExpressu" objednávala tyto kryty mnohokrát a na různé mobily a vždycky to bylo k naprosté spokojenosti kupujícího. Cena velmi nízká a kvalita velmi dobrá.

hodnocení

2x

Já používám : joom.com/...

Ringo, díky, to vypadá dobře. Neznala jsem. *palec* Asi bude systém hodně podobný s AliExpressem. Jak dlouho už tam nakupuješ?

Roky. Poštovné vždy zdarma a pokud nic nepřijde, vracejí bez problémů do 14 dní peníze. Tak řeším i reklamačky. I když zboží dojde, hned nepotvrdím, ale až ho vyzkouším. Pokud je to šunt a hned se to rozpadne, tak to prostě nepřišlo a hotovo.

hodnocení

0x

Dobrý den. Ano, Aliexpress. Objednal jsem obal na mobil a měl jsem ho za 17 dní. Přišel na 35 Kč. Výběr je tam velký, jen musíte správně vybrat Váš typ.

hodnocení

0x
Nebo wish a gearbest.

Minimálně Wish je relativně drahý.

Gearbest je teda pěkně předražený. Schválně jsem se tam koukla a namátkou vybrala jeden předmět cz.gearbest.com/... a pak jsem to samé našla na AliExpressu tady a když to vynásobíte 6x tak u Aliexpress zaplatíte za šest dávkovačů semínek necelých 100 Kč., au Gearbest 300 korun a plus 108 korun poštovné. Takže celkem o 4 stovky navíc. *sok* A to není jenom tohle, všechno je tam opravdu hodně drahé. A navíc, u Aliexpress nemusím kupovat sadu 6 kusů, mohu objednat jenom jeden kus, nebo dva.

Oprava, o 3 stovky navíc, ne o 4.

priklad11*

U Aliexpresu nechápu, když je uvedeno poštovné, proč se mění s počtem objednaných kusů. Vždy nahoru. Většinou zcela proporcionálně, takže přijde na stejný peníz objednávka 10 kusů, jako 10x 1 kus. Jindy se tak výrazně poštovné nezvedá. Nenarazil jsem na nabídku kde by poštovné zůstalo stejné při jiném počtu kusů v rozumném rozsahu. Třeba 3 malé kusy. Nemyslím třeba 100.

Tohle není praktika pouze u AliExpress. Tam se to sice občas stane, ale není to pravidlem. Ale u Wish to pravidlem je a poštovné je na rozdíl u AliExpress poměrně vysoké. Ale všimla jsem si, že se to v poslední době hodně mění i u AliExpress. Například nějaké zboží stojí 1$ a pošta je skoro 5$ a to už se nevyplácí, tak hledám jiného prodejce. Prozatím jsem vždycky našla.

hodnocení

0x

On takový web postovnezdarma je defacto také čínský, má to jen český ksicht a objednávku předají nějak na aliexpres nebo podobně.

priklad11*
hodnocení

0x

Kdyby někdo chtěl nový Xiaomi Note 8T

Internetové stránky na objednání zboží z Číny

tomas11*
hodnocení

0x

Obaly na mobily kupuji levně , zjistím velikost , přizpůsobím si je vyseknutím otvorů jak potřebuji když nepasují přesně (nebo vyříznu kobercovým nožem a pod.) jak potřebuji , vaničku z umělé hmoty odtrnu a vyhodím, oboustranou kobercovou pásku spojím dvě dohhromady abych měl prozatím z obou stran krycí papír abych mohl pak jednoduše stříhat nůžkami tvar jaký pak potřebuji na přilepení k zadní straně tel. Drží to bezvadně a nemá to chybku.

Tam je je šipka je čip od bankovní karty , pohoda nemusím hledat kartu - jen přiložím.

Jo a objednám a druhý den vyzvednu na pobočce.

Internetové stránky na objednání zboží z Číny #2
Internetové stránky na objednání zboží z Číny #3
Internetové stránky na objednání zboží z Číny #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma postovnezdarma

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]