Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odřenina kolem pusy

Od: ahojky* odpovědí: 1 změna:

Včera večer jsem si vyplachovala krk pomocí takového oleje z oregána, který má fakt sílu. Ještě ke všemu jsem si tam dala o trochu víc kapek než by se mělo dávat do vody. No a jak jsem se napila, tak se mně to dotklo na kůži okolo rtů. Mám tam takovou bolavou odřeninu, která je vidět a já se jí potřebuji co nejrychleji zbavit. Prosím nějaké tipy.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Použila bych, co mám ve své lékarničce: přes den bych promazávala kalciovou mastí, na noc bych namazala Hemagelem (je sice drahý, ale protože zamezuje vzniku stroupků (které pak rády praskají a krvácí), tak je trvalou součástí mé lékarničky). Nebo se poraď v lékárně, třeba poradí něco efektivnějšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]