Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodí se k mému věku tento kousek oblečení?

Od: misa2 odpovědí: 14 změna:
Jinak dodám věk bude 23. Víceméně je to kousek který jsem nosila k bílému tričku. A přemýšlím zda neprodám. Díky.
doplněno 16.08.20 10:35: Je to z Blancheporte...takový ten dámský cípatý svetřík třeba k šatům..

Hodí se k mému věku tento kousek oblečení?
Hodí se k mému věku tento kousek oblečení? #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

3x

Tomuto svetříku říkám univerál. Není to žádný výkřik módy, takže lze nosit stále. A je jedno, jestli je ženě šedesát nebo dvacet. Je to přesně ten kousek, který v obchodě minete, protože na věšáku vypadá děsně. Ale v kombinaci s kontrastnějším oblečením bych ho nezavrhovala. M.

sabrinaa
hodnocení

3x

Mladá holka si může při vhodné kombinaci vzít prakticky cokoli (i oblečení pro starou bábu). Myslím, že k jeansům a bílému tričku to bude vypadat dobře.

tazatelka
hodnocení

Přesně tak jsem to nosila tričko bílé a teda. černé legíny..ale už jsem vyhodila po zdejších komentářích

hodnocení

2x

Přijde mi to hodně usedlé jak barvou, tak střihem. Okoukněte venku mladé dívky, v čem chodí, ať to má při vašem mládí šmrnc a není to takové "umícané".

misa2
hodnocení

Psaly dámský ..já to už léta nenosím..máte pravdu..:)

hodnocení

2x

Berte to pouze jako názor ale je to strašný.Už jen ty barvy a ten střich plus ty cáry co visí.A je jedno jestli je paní mladá,stará nebo z vesnice či města.

Přitom dnes jsou plné obchody krásných moderních věcí včetně pestrých a veselých barev.Ale tohle prostě ne.

Já se podívám na tu fotku a vidím rok 1982 jak jde soudružka na výroční schůzi ROH nebo na na podnikový večírek MDŽ.A šila si to doma podle německého časopisu Burda.

bulik*
hodnocení

1x

Mně to připadá pro obézní na maskování faldů.

hodnocení

1x
Je mi 30. Podobný kousek mám vždy ve skříni už snad někdy od osmnácti. K dzinovym krataskum a tilku je to bezvadná volba pro chladnější večery. Mám ho vždy v černé barvě, už mám asi svůj třetí. Ovšem kombinuji k prilehavemu oblečení. Nejpodstatnější je,jak se v tom cítíte Vy.
tazatelka
hodnocení

Já bych řekla že tady na tyhle pořádně je jedno jak se v tom cítím vypadám..a ubec dneska každej uznává jen nafintěné barbíny..modelky . A obyčejná česká holka z vesnice v tričku je za píyxy
Vše je o vkusu a o tom,jak to člověk umí nosit. Kolikrát i holka, oblečená podle poslední módy a za plno peněz , vypadá jak ****. Úplně neuznávám dnešní postoj k tomu,ať si každý nosí, co chce. To proboha mi občas lezou oči z důlků- trocha soudnosti by některým neuškodila.

hodnocení

1x

Popravdě řečeno, ještě jsem nepotkala nikoho, komu by tento model slušel. Resp. si dokážu představit, že na ženě s velmi rovnou postavu (bez ženských tvarů, ale zároveň štíhlou) by to nemuselo vypadat až tak špatně. Ovšem pokud máte postavu "přesýpací hodiny" nebo cokoli, co se k tomu jen blíží, bude tento široký a zároveň asymetrický střih dělat neplechu. Přičemž nejméně lichotivé to je v pohybu, proto to třeba u zrcadla ani nevidíte. To říkám jako člověk, který má několik známých, nosících podobné světříky. Černá barva se taky nehodí zdaleka ke každému a musí se umět nosit. Já jsem od přírody hodně tmavý typ, a ačkoli by mi černá měla teoreticky slušet, dávám přednost oblečení v jiných barvách. Klidně i velmi tmavých odstínech, ale prostě ne v černé.

hodnocení

0x

Příjde mi to jak model pro starou bábu.

Ano, na starou babku na pohřeb. Ve svých 70ti nosím veselé barvy, hlavně v létě, kraťasy tedy ne pod zadek, ale delší, trika většinou bílá, ale ne nad pupík, svetřík mám světle šedý, džínovou bundičku bílou a světle modrou.

hodnocení

0x

Já si myslím, že když téhle haleně obléknete nějakou klasiku, budete jako Mařenka jde do kostela. Ale když k otřepaným kraťasům a hambatému tričku, keckám a "podivnému" účesu a líčení, pak klidně. To si dovedu představit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]