Jinak dodám věk bude 23. Víceméně je to kousek který jsem nosila k bílému tričku. A přemýšlím zda neprodám. Díky. doplněno 16.08.20 10:35: Je to z Blancheporte...takový ten dámský cípatý svetřík třeba k šatům..
Tomuto svetříku říkám univerál. Není to žádný výkřik módy, takže lze nosit stále. A je jedno, jestli je ženě šedesát nebo dvacet. Je to přesně ten kousek, který v obchodě minete, protože na věšáku vypadá děsně. Ale v kombinaci s kontrastnějším oblečením bych ho nezavrhovala. M.
Mladá holka si může při vhodné kombinaci vzít prakticky cokoli (i oblečení pro starou bábu). Myslím, že k jeansům a bílému tričku to bude vypadat dobře.
tazatelka
Přesně tak jsem to nosila tričko bílé a teda. černé legíny..ale už jsem vyhodila po zdejších komentářích
Přijde mi to hodně usedlé jak barvou, tak střihem. Okoukněte venku mladé dívky, v čem chodí, ať to má při vašem mládí šmrnc a není to takové "umícané".
misa2
Psaly dámský ..já to už léta nenosím..máte pravdu..
Berte to pouze jako názor ale je to strašný.Už jen ty barvy a ten střich plus ty cáry co visí.A je jedno jestli je paní mladá,stará nebo z vesnice či města.
Přitom dnes jsou plné obchody krásných moderních věcí včetně pestrých a veselých barev.Ale tohle prostě ne.
Já se podívám na tu fotku a vidím rok 1982 jak jde soudružka na výroční schůzi ROH nebo na na podnikový večírek MDŽ.A šila si to doma podle německého časopisu Burda.
Je mi 30. Podobný kousek mám vždy ve skříni už snad někdy od osmnácti. K dzinovym krataskum a tilku je to bezvadná volba pro chladnější večery. Mám ho vždy v černé barvě, už mám asi svůj třetí. Ovšem kombinuji k prilehavemu oblečení. Nejpodstatnější je,jak se v tom cítíte Vy.
tazatelka
Já bych řekla že tady na tyhle pořádně je jedno jak se v tom cítím vypadám..a ubec dneska každej uznává jen nafintěné barbíny..modelky . A obyčejná česká holka z vesnice v tričku je za píyxy
Vše je o vkusu a o tom,jak to člověk umí nosit. Kolikrát i holka, oblečená podle poslední módy a za plno peněz , vypadá jak ****. Úplně neuznávám dnešní postoj k tomu,ať si každý nosí, co chce. To proboha mi občas lezou oči z důlků- trocha soudnosti by některým neuškodila.
Popravdě řečeno, ještě jsem nepotkala nikoho, komu by tento model slušel. Resp. si dokážu představit, že na ženě s velmi rovnou postavu (bez ženských tvarů, ale zároveň štíhlou) by to nemuselo vypadat až tak špatně. Ovšem pokud máte postavu "přesýpací hodiny" nebo cokoli, co se k tomu jen blíží, bude tento široký a zároveň asymetrický střih dělat neplechu. Přičemž nejméně lichotivé to je v pohybu, proto to třeba u zrcadla ani nevidíte. To říkám jako člověk, který má několik známých, nosících podobné světříky. Černá barva se taky nehodí zdaleka ke každému a musí se umět nosit. Já jsem od přírody hodně tmavý typ, a ačkoli by mi černá měla teoreticky slušet, dávám přednost oblečení v jiných barvách. Klidně i velmi tmavých odstínech, ale prostě ne v černé.
Ano, na starou babku na pohřeb. Ve svých 70ti nosím veselé barvy, hlavně v létě, kraťasy tedy ne pod zadek, ale delší, trika většinou bílá, ale ne nad pupík, svetřík mám světle šedý, džínovou bundičku bílou a světle modrou.
Já si myslím, že když téhle haleně obléknete nějakou klasiku, budete jako Mařenka jde do kostela. Ale když k otřepaným kraťasům a hambatému tričku, keckám a "podivnému" účesu a líčení, pak klidně. To si dovedu představit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.