Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam dotaz, chtela bych si sama delat take nehty,jako ma dcera a spousta jinych zen..Mam ale problem. Jiz kdyz mi je zkousela dcera, nemuze je prilepit, nechytaji se...a u ni jde vse jako po masle..Zkousela jsem to sama, v domeni,ze jsme neco zpletly,ale problem je stale stejny.Tedy jsem to vzdala. Poradi mi nektera?!#
Dekuji
K.K.
Pokud vám nedrží umělé "gelové" nehty, zkuste si nechat udělat nehty bez TIPu (umělý nehet) drží lépe, neničí tak moc vlastní nehet, já jsem s nimi absolutně spokojena. gelovky s TIPem mi odlétávaly mnohdy i s mým nehtem do 2 dnů. Ale je to taky o kvalitě práce. vyzkoušejte a uvidíte. Kdyby něco, můžu zkusit udělat, nebo alespoň poradit.
Dobrý den. Moje úvaha. Když si chcete dělat nehty sama doma, je dobré si první nechat udělat ty samé nehty u odborníka. Ne jednoho, ale pokaždé u někoho jiného, kde budete sledovat, jak to dělá, co vše používá a můžete se ho zeptat, proč to používá. Někdy stačí maličkost a nehty nedrží.
Vše si poznačte i značku, kterou používá, to je někdy důležité.
Po měsíci, kdy vám nehty odrostou, si nechte nehty udělat jinde a opět vše sledujte. Uvidíte, které nehty vám nejdéle vydrží, které se vám budou líbit a můžete pracovat, třeba na zahrádce, aniž se nehty poškodí. Tyto nehty pak zkoušejte doma. Jen můj názor.
Dobrý den,
pokud si chcete nehty prodloužit, ale lepený tip Vám nedrží, existuje na to velice jednoduchý trik. Udělejte gelem první vstvu na nehteh, otřete výpotek a na tuto vrstvu gelu teprve tip lepte. Někdy se stává, že tipy na přírodních nehtech nedrží, ale ta vrstvička gelu zaručí, že Vám to již bude držet, je to vyzkoušené takže to určitě bude fungovat. Navíc je to i šetrnější k Vašim nehtům.
velice dekuji za navod.jen prosim pro jistotu,nepochopila jsem,zda tu vrstvu mam dat do pekarny ci ji nechat jen tak zaschnout..dekuji za upresneni a preji pekny den k.k.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.