Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz chtěla bych si obarvit své starší tričko, protože ho mám strašně ráda a nemůžu se s ním rozloučit. Problém je v tom, že na tričku je ve výstřihu bílý klín, který se mi taky obarví a triko ztratí to své kouzlo. Myslela jsem, že bych klín mohla nějak svázat a nebo ho poté odbarvit savem.. Za radu bych byla velice vděčná... Díky
To určitě nebude fungovat. Jedině vystřihnout nebo vypárat a po obarvení trika zase všít. Není to těžké, zvládla jsem to i já . Ale počítej s tím, že se ti může barva z trika do klínu při praní zapustit.
Možná triko obarvit i s klínem a doufat, že po obarvení triko chytne trochu jiný odstín než bílý klín a mohlo by to být zajímavé. Hodně štěstí, držím palce - jsem taky takový pokusník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.