Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak neobarvit bílý klín na tričku?

Od: moncuskr odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám dotaz chtěla bych si obarvit své starší tričko, protože ho mám strašně ráda a nemůžu se s ním rozloučit. Problém je v tom, že na tričku je ve výstřihu bílý klín, který se mi taky obarví a triko ztratí to své kouzlo. Myslela jsem, že bych klín mohla nějak svázat a nebo ho poté odbarvit savem.. Za radu bych byla velice vděčná... Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To určitě nebude fungovat. Jedině vystřihnout nebo vypárat a po obarvení trika zase všít. Není to těžké, zvládla jsem to i já :). Ale počítej s tím, že se ti může barva z trika do klínu při praní zapustit.

Možná triko obarvit i s klínem a doufat, že po obarvení triko chytne trochu jiný odstín než bílý klín a mohlo by to být zajímavé. Hodně štěstí, držím palce - jsem taky takový pokusník *ee*

moncuskr
hodnocení

Tak jsem zariskovala :-D a dopadlo to tak jak jsem čekala. Klín je obarvený úplně stejně jako celé triko :-D ale dole mám nadělané světlé pruhy :-D takže to vypadá velice krásně. Budu to muset zkusit obarvit znovu ale ručně a dát to mikrovlnky. Snad to chytne :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]